Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hónapos babánál lehet...

3,5 hónapos babánál lehet növekedési ugrás?

Figyelt kérdés
Kisfiam ennyi idős és mostanában kb egy hete, állandóan szopizni akar. 2-2,5 óránként kéri és nem nyugszik,míg meg nem kapja a cicit. De szívja is és eszik is, nem csak cumizgatja. Vagy csökkenne a tej mennyisége és azért kéri ilyen sűrűn??? Állandóan szopizni akar. Köszönöm, ha írtok!

2012. nov. 29. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyen sűrűn kéri, akkor nem elég neki a tejed. Már 4 órát is ki kellene neki bírni két szopi között.
2012. nov. 29. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiam 3 és fél hónapos nekem is, kb 1 héttel ezelőttig 140 ml-t evett meg (tápszeres) 4 óránként. Most, tehát 1 hete 170(!!) ml-t kér, 2.5, 3 óránként, úgyhogy igen, szerintem simán lehet növekedési ugrás. Ha bírnia kellene, ha nem.... Volt már ilyenünk 2 hónaposan, az 1 hétig tartott. Hozzáteszem, mióta ez van, éjszaka is felkel enni, pedig eddig csak 1x kelt, ivott vizet(tejcsit nem kért) és aludt is. De most enni kér.

2012. nov. 29. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
6 hetesen, 3 és 6 hónaposan is van növekedési ugrás. A tápszeres babám is ezt csinálta. Adj neki enni amikor szeretné és pár nap alatt visszaáll minden.
2012. nov. 29. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze simán lehet!ha pár nap alatt rendeződik,akkor f.ugrás volt.de hülyeség amit az első ír hogy már ki kell bírnia 4 órát.kisfiam4 hónapos koráig 2,5 óránként evett,éjjel is,egyik napról a másikra megváltozott.már csak 5 óránként eszik,éjszaka egyáltalán nem.(5 hónapos anyatejes.)
2012. nov. 29. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is felborította a szépen beállt 4 órán napirendünket. 2,5-3 óránként eszik. Jövő héten lesz 3 hónapos. (A 6 hetes növ. ugrás is 5 hetesen volt nála.)
2012. nov. 29. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is növekedési ugrás áll a háttérben, ezt onnan gondolom, mert az én babám ugyanezt csinálja. Tápszeres, eddig 140-150 ml-t evett, 4 óránként, most már 150-160-at eszik 3-3,5 óránként.
2012. nov. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Növekedési ugrás vagy alvásgondok?

16 hetes, tápszeres kislányom 6 hetes kora óta átaludta az éjszakát (este 9-től, reggel 7-ig,8-ig aludt), 3 napja azonban felkel éjszaka(3-kor, 4-kor) és úgy eszik, mint aki már 1 napja nem evett! Utána visszaalszik és 7-kor, 8-kor kel. Lehet növekedési ugrás? Mennyi...

Mi van a 14hetes kislányommal? Fejlődési, növekedési ugrás vagy fogzás? Esetleg mindkettő vagy egyik sem?

Tegnap egész nap sokat nyűgösködött és fél óránál többet napközben nem akart aludni, viszont aminek meg nagyon örültem hogy 2szer is a hátáról a hasára fordult és ezt próbálgatta!Mostanában amúgy sokat folyik a nyála,nyújtogatja a nyelvét,eszi az öklét! És az éjjelünk...

10 hetesen lehet növekedési ugrás, vagy kevés neki a tejem?

Babám állandóan cicin lógna, ha leteszem, 10 perc mulva sir és ujra kéri. Az éjszakát végig alussza, napközben is szépen alszik, remélem nem kevés neki a tejem! Mást nem kap!

Növekedési ugrás vagy valami más probléma?

3hetes babám pár napja állandóan cicin lógna.Képes fél óránként enni.Növekedési ugrás lehet?Ha igen,hány napig tart? A másik kérdésem pedig,hogy tegnap rakott burgonyát ebédeltem,sok tojással és tejföllel.Este már fájt szegény lánykámnak a pocija(gondolom a tojástól...

6 hetes növekedési ugrás lehet 5 hetesen?

Kisbabám kedden volt 5 hetes. Eddig 3 óránként evett nappal és éjjel 1-szer cicizett. Kedd óta viszont maradt a nappali 3 óra, de van hogy inkább 2,5 és éjjel is 3 óránként kel. Teljesen kivagyok, állandóan éhes. Ez növekedési ugrás? Meddig tart, ugye csak pár nap?

Növekedési ugrás vagy kevés a tejem?

2,5hetes a kislányom és tegnap óta állandóan szopizna.Az éjjel 2órán keresztül szopizott,ma is már 2x,pedig eddig 3,5-4óránként evett.Növekedési ugrása lehet?Vagy nem elég tűrős a tejcim?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!