Nektek tetszik a benett fiú név?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 11:25
1/19 anonim válasza:
Sebestyén Balázsék már "lefoglalták" ezt a nevet, meg nem is tetszik.
2/19 anonim válasza:
olyan mint a Bernadett amit ronda nők szoktak kapni álltalában....
3/19 anonim válasza:
Tetszik a kisfiamat is így hívják! Nálunk nem felkapott név egyáltalán, nem is ismerek olyat akit így hívnának a kisfiamon kívül!
4/19 anonim válasza:
SB kisfia előtt nem tudom hányakat hívtak így. Gondolom sokkal ritkább név volt akkor, mint mostanában. Nem tetszik, de nem is ráz tőle a hideg. Viszont rögtön az jut eszembe, hogy SB volt az ötletadó.
5/19 anonim válasza:
Nem rossz név, szeretem azokat a neveket, amiket Beninek lehet becézni, de ezt nem adnám a fiamnak, inkább Benedek, Benjamin. :)
6/19 anonim válasza:
Én nem Balázséktól halottam először, hanem évekkel ezelőtt egy amerikai sorozatban. Maga a név tetszik, de a gyerekemnek nem tervezem adni.
7/19 anonim válasza:
Nem tetszik.
Egy kisfiút viszont ismerek ezzel a névvel, és nagyon cuki.
8/19 anonim válasza:
Kis betüvel? nem igen létezik név.
9/19 anonim válasza:
Nekem először nem tetszett, aztán a bölcsiben lett 2 Benett nevű csoporttársa a lányomnak. Azóta már annyiszor hallottam, hogy megtetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!