Baj lehet abból, ha nem eszik fözeléket?
Folyadékra 6-7 decire lenne szüksége.
Ha a zöldséget magába megeszi akkor nagybaj nincs, bár nemértem h ez miért 17 hósan jut eszedbe kérdezni? 8-9 hó körül már nem turmixolunk a gyereknek. Védőnő, doki mit mond?
Hogyan csinálod a főziket? Nemlehet h csak a tejet nem szereti? Vagy a rántásba vmi nem izlik? Mivel fűzerezed?
Szerintem ha turmixolva megeszi a főzeléket, nyugodtan turmixold össze neki, még mindig jobb, mintha egyáltalán nem eszi meg.
Az én kisfiam már 2 éves elmúlt, de néhány főzeléket még mindig csak turmixolva eszik meg, mert amúgy az állaga miatt valamiért öklendezik tőle (amúgy mindent megrág, húst, nyers zöldséget, stb.), de pl. a tökfőzeléktől és a kelkáposzta főzeléktől öklendezik, ha nincs turmixolva.
Én simán leturmixolom neki, így legalább mindent megeszik. Gondolom nem fog 20 éves koráig így maradni.
A rántással készült főzelék egyáltalán nem egészséges étel. Liszt, zsír, és agyonra főtt zöldség, amiben már nem maradt semmi vitamin. Én felnőttként is lebotmixerezem a párolt zölodséget, és az nálunk a főzelék. A gyerekeimnek se adok liszttel rántott szétfőtt zöldséget.
Párolj és turmixold le. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!