Miért ilyen sírós a lányom, meddig lesz ez?
Én már totál kivagyok. Ha meghallom, hogy sír gyomoridegem lesz :(
Még csak 10 hónapos, de úgy érzem 10 hónapja csak üvölt, 0-24 óráig, nem éhes, nem álmos nyávog nyíg mindig sir megállás nélkül, annyira fáradt vagyok. Éjszaka 2szer eszik, mennyire normális ez? Kipihenni magam nm tudom, mindig idegbeteg leszek. A párom segít de dolgozik nincs itthon mire hazajön a hajam tépem. Kb 12 ig birom de utána pokol, csak sir............................
Első: Mindig is ilyen volt.
Második, nem tudom, én tudatosan figyelek erre. Pl. Elejétől fogva, ha felkelünk reggel átjövünk játszani, hagyom egy kicsit magába játszani, :(((
Sajnállak!
Az én lányom is sírós volt nagyon, nehezen viseltem. Aztán amikor panaszkodtam, mindig rájöttem, hogy igaziból nem egész nap sír, csak azt éreztem belül, mert amikor elkezdett sírdogálni, én is a hajam téptem.
Tényleg egész nap, vagy csak sokszor?
Ő ugye amiatt sír, mert nem tudja magát másképpen kifejezni, ha fáradt is sír, ha valami nem tetszik neki, akkor is, ha fázik is...mindenért.
Nálunk akkor változott a helyzet, amikor elkezdett gagyarászni, kb 1 éves korában már nem csak sírt, ha valamit ki akart fejezni. Most csak akkor sír, ha tényleg gondja van.
Kitartást!!
Valami baja csak van! A semmiért nem sír a gyerek!
Hányszor mennyit alszik? Mikor mennyit mit eszik?
Miket csinál? Eljártok valamerre ?
az én 2,-ik fiam pont ilyen volt..állandóan nyavíkolt,sírt,vinnyogott,nem tetszsést fejezte ki!Ő az a típusú baba volt aki képes volt azért sírni mert trüsszentett egyet!
1 éves kora körül kezdett javulni a helyzet!
keress rá neten:Szuperérzékeny baba!
Igenis vannak ilyen babák!
Az én lányom is ilyen, ő most 14 hónapos. Akkor kezdett javulni a helyzet amikor megtanult mászni és jobban elfoglalta magát.
Ő is mindenért sírt és még most is hamar eltörik a mécses.
Pici baba korában egy álló hónapon át csak sírt (hasfájás, növekedési fájdalom), igen nehezen tudott alkalmazkodni a külvilághoz.
Ő is beletartozik a Hiperszenzitív babák sorába.
Most is nyűgösködik mert megint jön a foga, emiatt aludni sem tud rendesen és persze ezért fáradt.
Pár hete megy egyedül ezért így már jobb egy kicsit a helyzet.
Hidd el én is nehezen tudom kezelni ezt néha, de meg kell szokni.... KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!