Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fözzem meg a csirke...

Hogyan fözzem meg a csirke husit a 6 hós babámnak? Először mennyit lehet bele rakni a főzelékébe? Többet csinálnék, és menne a fagyasztóba, akkor turmixolás elött higítsam ha sűrű, vagy az majd ráér ha kiveszem a fagyóból?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt bővebben megtalálsz mindent.

Ja és ráérsz akkor ha kiveszed a fagyóból.


[link]


[link]


[link]

2010. febr. 20. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Húslevesben főzd meg. Én nem hígítottam semmivel, hanem jégkockatartóban lefagyasztottam.

De a védőnőm azt javasolta, hogy mikor elkezdem bevezetni a húst, sajtreszelőn reszeljek bele a kajába úgy egy babakanálnyit. Így még nem próbáltam én sem, de majd ki fogom.

2010. febr. 20. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A húst én sosem egymagában adtam a gyerekeknek, hanem valamilyen főzelékbe tettem egy jégkockányit. Nyilván valamennyire kell hígítanod ahhoz, hogy le tudd turmixolni, de csak minimális főzővizet tegyél hozzá. Amennyitől nem ég le a turmixgép. :DDD Először én is a húslevesben főztem meg, és mivel leveshúst nem nagyon eszünk, így azt fagyasztottam le a kicsinek pépesítve. Szabályosan viszont úgy kellene ugyebár, hogy csak magában vagy sok zöldséggel főzöd meg, ízesítés (só) nélkül.
2010. febr. 20. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én teljesen natúr, sima vízben megfőzöm a húst, aztán kiporciózom és fagyasztom, aztán a főzelékkel együtt botmixerezem.

Bevezetéskor a védőnőm azt javasolta, hogy 1 teáskanálnyit tegyek a főzelékbe. Egy alkalommal betartottuk, utána többet kapott (igényelt).


A főzelékbe teszem bele a fagyott husit, abban szépen kienged, és együtt turmixolom. De most már a főzelékeket darabosabban eszi, így a kiengedett húst a zöldség főzőlevével leturmixolom, hogy könnyen ehető legyen, a főzeléket meg villával töröm össze.


A csirkemájat viszont még frissen turmixoltam le, és úgy fagyasztottam, mert egyszerre csak nagyobb adagot tudtam rendesen pürésíteni.

2010. febr. 21. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!