igen. ha fúj a szél én még betakarnám a derekát egy pelussal, de itt nagyon meleg van, biztos nem adnék rá nadrágot.
2016. jún. 22. 09:40
2/13 anonim válasza:
Ha izzadt, akkor melege van. Szerintem bőven elég így a rövidujjú body. Bár nem tudjuk nálatok milyen a hőmérséklet és mennyire fázós a baba, de ha izzadt, akkor túl van öltözetve.
2016. jún. 22. 09:41
3/13 anonim válasza:
Napozót adtam a lányunkra ilyenkor. Hosszú ujjút semmiképp nem adnák rá.
2016. jún. 22. 09:41
4/13 anonim válasza:
2-es vagyok, úgy értettem nem tudom mikor viszed ki. Ha nem reggel/este, akkor szerintem a hosszú nadrág is sok, nemhogy a hosszú ujjú.
1 réteg plusz meg csak akkor számít, ha te mozgás közben jól érzed magad, azaz nincs meleged.
2016. jún. 22. 09:44
5/13 anonim válasza:
szerintem zokni sem kell rá. próbáld meg hogy nem adsz rá és ha meleg marad a lába akkor jó.
2016. jún. 22. 09:49
6/13 A kérdező kommentje:
Húú. Köszi szépen. Nálunk is nagyon meleg van mostanság. 24-26 fok. Gondoltam is, hogy picit túl van öltöztetve.
De valahogy az öltöztetés még nem megy annyira. Főleg így, hogy hol ilyen hol olyan idő van :(
2016. jún. 22. 09:56
7/13 anonim válasza:
Én a nap miatt egy leheletvékony nacit rá szoktam adni. Hiába van árnyékban akkor is. Extrém meleg esetén bodyban van, de jól bekenem, és persze egy nagyon vékony sapit adok a fejére.
2016. jún. 22. 10:17
8/13 anonim válasza:
4 hónaposom csak rövid ujjú bOdy-ban van, ha nagyon meleg van akkor ujjatlanban.
2016. jún. 22. 10:18
9/13 anonim válasza:
7-es vagyok: véletlenül kis n-nel írtam a Napot, bocsi. :)
2016. jún. 22. 10:18
10/13 anonim válasza:
Soha egyikre sem adtam egy réteggel többet. Egyszer sem lett bajuk tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!