2 év alatti babának adott már valaki gombát?
Figyelt kérdés
Lehet attól gond az emésztéssel, ugye?
összesen 6 szeletet evett, mert be szerettem volna neki vezetni.
20 hónapos
2010. máj. 6. 16:19
1/8 anonim válasza:
Egy barátnőm a 18 hós kisfiánál kipróbálta, nem lett semmi baj.
Elvileg az egyik legnehezebben emészthető étel, ezért lehet problémás az emésztése.
2/8 anonim válasza:
Az én húsz hónaposom simán eszi, másfél évesen adtam neki először, töltött csirke töltelékében volt, nem okozott problémát, azóta eszi a pörköltet is gombából.
3/8 anonim válasza:
Mivel nagy része cellulóz, így nagyon nehezen emészthető. Hasfájást okozhat (mivel a gyomor nem tudja lebontani).
4/8 A kérdező kommentje:
gombapöriből evett tegnap délben 2 szeletet, vacsorára 3at.
furcsa volt a kaki....
ma ebédre szintén 2 szelete, és ma már nem is volt kaki, meg sírt is.
ezek szerint nem bírja a gyomra a gombát még...kár, mert ízlett neki
köszi a válaszokat
2010. máj. 6. 16:37
5/8 anonim válasza:
szia!
17 hónapos kisfiam nagyon szereti a gombakrémlevest,semmi baja tőle,hasfájás sincs
6/8 anonim válasza:
Én nem tudok gombát enni, mert 2 napig beteg vagyok, valamilyen enzimhiány miatt állítólag, és ezért én csak iskolás korban fogom kipróbálni a lányomnál.
7/8 anonim válasza:
Szia.Én igen,20hós a kisfiam és már többször evett gombát,rántva,levesben,milánói spagettiben,és imádja.Nincs tőle baja:)
Üdv
8/8 anonim válasza:
A kislányom 20 hós,most adtam neki először gombapörköltet,szinte az összes gombát kikakilta,nem tudta megemészteni,szerencsére nem fájt tőle a hasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!