Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Saját készítésű túrókrémet...

Saját készítésű túrókrémet lefagyaszthatom?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 13:35
 1/1 anonim ***** válasza:
igen
2010. máj. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Lefagyaszthatom a kibontott bébiételt?

Figyelmetlenségből kibontottam egy Kecskeméti bébiételt, aztán láttam, hogy az van ráírva, hogy 11 hónapos babának adható. Egyébként paradicsompüré burgonyával és pulykahússal. Darabos és már tartalmaz jódozott konyhasót, valamint több adalékanyagot. Nem merem odaadni a 7,5 hónapos babámnak.

Bolti bébikaját felbontás után lefagyaszthatom?

Vettem bolti bébikaját, és felbontottam, de a babám egyáltalán nem akarja enni (Sütőtökös pulyka). Arra gondoltam, hogy talán később újra megpróbálom adni neki, és lefagyasztom. Szerintetek hülyeség?

Túróból hogy csináltok túrókrémet?

7 hónaposaimnak még csak 1-1 kanállal raktam gyümipürébe, joghurtot meg más tejfélét nem kapnak még. De akkor hogy adhatnék még más formában túrót nekik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!