Vélemények a babakocsikrol?
bergon is lengyel de semmi gond....
Egyébként sokunknak nincs problémája alengyel kocsikkla, persze van aki hadakozik ellene. Ahol én lakok használhatatlan lenne egy quinny vagy egy giraffe babakocsi.
Kérdező! Keress vissza régi kérdésekben sok kérdés volt már ezekröl a kocsikról. általában pozitív válasz jött 1-2 negativ kritikával a lengyel kocsikra, de tényleg ez a tévhit hogy problémás. Egyébként nővérem foglalkozik babakocsik forgalmazásával és ö is mondta hogy nincs több probléma a lengyel kocsikkal mint mondjuk a 2-szer annyiba kerülő chipolino lorelli termékekkel.
Megvédeném a Pierre Cardint. 2,5 éves kocsink van, a második gyerekkel használjuk, soha semmi baj nem volt vele, nagyon szeretem.
Hogy melyik kocsi jó az függ az útviszonyoktól, az elvárásaidtól, és az életviteletektől. Ha erről írnál bővebben, többen tudnának segíteni. Én csalódtam a lengyel kocsikban, mondjuk mi a fővárosban lakunk, itt jók az útviszonyok. Ide nem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!