Hogy adtok csizmát egy egyévesre? Közeleg a tél, egyéves kislányom már áll, kapaszkodva lépeget, vettem neki már két pár csizmát vaterán.
Első válaszolónak: nem tudom, hogy magas-e. Azt honnan látom? Egyszerűen a szárába bedugom, de az orráig nem bírom benyomni szegény kis lábfejét. Próbáljak dd stepet?
Második válaszoló: nem, eddig csak a talpán mértem.
Na, most letettem a babát állva a földre, tollal megjelöltem, 12 cm hoppá...de mondjuk akkor is max 20-as a lába. Ezek szerint ilyenkor eggyel (vagy többel) nagyobb csizmát vegyek?
köszönöm a válaszokat!
Első kiscipőket, kiscsizmákat nem szabad látatlanban, próba nélkül megvenni!
Deichmannban, CCC-ben, de akár bababoltokban is nézhetsz cipőt, nagyon fontos, hogy próbáld fel rá. Ráadásul úgy, hogy ne csak ráadd a cipőt, hanem álljon is benne a talajon. Nyomkodd meg a cipő orrát, hogy hol van benne a lábujja. Ha normálisan bekötve/csatolva még be tudod dugni az ujjadat a bokájánál, akkor még kicsit nagy is a cipő.
Sajnos, a méretek nagyon különbözőek, pl. sportcipőből a fiam most hord egy 26-ost, de a nyár elején amit vettem szandit, az már 27-es. A benti cipői is 27-es méretűek.
Téli cipőnél, csizmánál ráadásul még számolni kell azzal is, hogy esetleg harisnyát+zoknit adsz rá, vagy vastag zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!