Nem értem hogy miért ennyi a családi pótlék amennyi kiszámolták ezek egyáltalán ez mennyire kevés? Lesz egyáltalán emelés?
Miért van az hogy közeli országban speciel ausztriában majdnem a triplája?évekre átszámitva is már más ott a családi potlék
.
Az összeg eszerint változik: születés-3 éves korig: 105,4 €, 3-10 éves korig: 112, 70 €, 10-19 éves korig: 130,90 €, 19-26 éves korig: 152,7 €.
Plusz létezik kiegészitő családi potlék
Magyarországon mikor lesz euró? lehet jobban élnénk
nem értem miért rekedt meg Magyarország holott az áraink meg emelkednek de akkor meg minimum emeljék százalékos arányban a családit .
Na és Afrikában mi van? Ugye,ugye hirtelen milyen jól járunk az itteni csp-al? Csak nézőpont kérdése az egész.
Inkább azokat a támogatásokat kellene növelni,amelyek a munkaviszonyhoz vannak kötve. Minél több a munkaviszony, annál több a támogatás. Ezzel vissza lehetne szorítani a megélhetési gyerekvállalást.
A családit én se emeltetném,de a dolgozók kedvezményeit,fizetését igen.Mindjárt többen dolgoznának,de itt hibádzik is a dolog,mert munkahely nélkül megint csak a segély maradna... Örök körforgás!
S nem tudom,hogy ti kitől hallottátok vagy a felsorolt ország mely felében laktatok,de sok ismerősöm lakik kint vagy dolgozik és ők az ellenkezőjét mondják mindig.ehet,hogy alapjában sok minden drága,de a fizetés-kiadás aránya egészen más mint itthon. Kényelmesen eléldegélnek kint és nem is vágynak vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!