Szerintetek, milyen a Döme név?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 22:21
1/14 anonim 

válasza:

hát a barátok köztből kívűl még nem ismertem ilyen nevű fiút, kutyát viszont igen...
2/14 anonim 

válasza:

Nekem a Döméről egy barnamedve jut eszembe, vagy egy nagy testü kutyus...
3/14 anonim 

válasza:

Nekem is,de sztem aranyos,tetszik:)Olyasmi,mint a Soma:)
4/14 anonim 

válasza:

Nekem tetszik. Egy nagyon dogos, regi pasim neve volt ez. Nagyon jo volt a jelleme.
5/14 anonim 

válasza:

Szerintem idétlen. Egy buta kis mackó jut róla eszembe.
6/14 anonim 

válasza:

Bocs, nekem nem tetszik, de csak azért, mert ismertem egy Dömét, egy vételenül szerencsétlen, ügyefogyott srác volt. Ja, mégegyet ismertem, aki dettó. Bár neki csak a beceneve volt Döme, de akkor is. Erről a névről csak ilyen palik jutnak eszembe.
7/14 anonim 

válasza:

Döme.... Régen volt egy sorozat - bábfilm- Dörmögiék kalandjai. Mindig ez jut eszembe erről a névről, meg a dömper szó.
8/14 anonim 

válasza:

Inkább legyen Demeter azt lehet Dömének becézni.
9/14 anonim 

válasza:

Nekem tetszik, majdnem ez lett a kisfiam második neve!:)
10/14 anonim 

válasza:

én is úgy tudom, hogy a Döme a Demeter becézése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!