Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi okozhat elhúzódó menstruációt?

Mi okozhat elhúzódó menstruációt?

Figyelt kérdés

Fiatal koromban 7 napig tartott a menstruációm, aztán szépen lecsökkent ötre. 8hónapja szültem. Császárom volt, szóval rendesen "kipucoltak". Januárban jött meg először. Eleinte rövidebb lett a ciklus, de maga a menstruáció hosszabb. A ciklus már úgy néz ki, visszaállt a szülés előtti 26-27 napra, de vagy 8 napig tart! Ovu tesztet használok, valószínűleg nincs ovum és szoptatok még.

Úgy érzem, mintha mindig menstruálnek. Ez mostmár klimaxig így lesz?(Nincs messze, 40 fölött vagyok.) Volt valaki így?

ma 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szintén császár, ha számit. A szülés után majdnem végig véreztem a 6 hetet. A kontrol előtti nap múlt el. Kővetkezö hónapba meg is jött. Utána majdnem egy évig nagyon sokáig tartott és mennyiségre is több lett. Az orvos azt mondta még normális. Most már 1,5 éves a fiam és beállt 5 napra. Néha 6, de az a ritkább.

Viszont van jó is benne. Nekem nagyon durva PMS tüneteim voltak a terhesség előtt, de tényleg nagyon durvák. Elmúltak. Néha van görcs, de sehol sincs a korábbihoz képest.

ma 12:09
 2/2 anonim ***** válasza:
40 evesen volt csaszarom, 5 hónap utan jött meg először, es ketszer olyan hosszan tartott, mint előtte. 3-4 naprol 7-8-ra nőtt. Hat nem örültem. De szep lassan, masfel ev alatt visszaallt olyan 4-5 naposra.
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!