Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtál szülés után ovu...

Használtál szülés után ovu tesztet?(Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akiknek van ebben tapasztalata, csak úgy nem engedi kiírni.

Régen a 25-ös ovu teszt is működött nálam, de ahogy öregedtem, már nem. 20-as használtam, de az se volt soha +, mindig egy árnyalattal halványabb volt a tesztcsík, de azt vettem pozitívnak, mert másnap már halványabb lett. Nem is volt ezzel probléma, mert így is tudtam, hogy mikor van ovum, uh. és labor is mutatta, hogy szokott lenni, nem aggódtam emiatt. 40fölött lettem terhes, relatíve, koromhoz képest gyorsan (2x is, de az első vetélés lett.)

7 hónapja szültem (sürgősségi császárral.) 5hónap után megjött menstruációm. 3.hónapja használok ovu tesztet(nem akarok gyereket, csak be akartam lőni, mikor jön meg, ha nem áll be esetleg rögtön.) Ciklusom nagyjából pontos, de egy-két nappal rövidebb lett a szülés előttihez képest. Az ovuteszt viszont messze nem lesz olyan erős soha, mint addig. A kontroll csík felét se éri el szinte. Szóval tudom, orvos, de most titeket kérdezlek. Úgy tudom, mivel terhesség alatt nincs ovu, "nem fogynak a petesejtek", szóval hiába lettem öregebb másfél évvel, elvileg ott kéne folytatódni, ahol abbamaradt. Illetve szoptatok is még. Szóval szerintetek MÁR nincs ovum a klimaxhoz közeledve és ez már így marad, vagy csak nem álltak még helyre a dolgok, a szoptatás is bekavar? Terhesség előtt még az AMH-m is teljesen jó volt, ha ez számít.

márc. 27. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel. Még csak egyszer jött meg szülés után 5 hónappal, de már a 23. ciklusnapon tartok és még nem volt pozitív az ovu teszt.
márc. 27. 12:24
 2/6 A kérdező kommentje:
#1! Megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?
márc. 27. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
34
márc. 27. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Az nem sok. Akkor lehet, hogy normális még ilyenkor, de majd hátha valaki megmondja nekünk a tutit😁
márc. 27. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, hogy ez ilyenkor még normális, csak kíváncsi lettem volna, hogy változott-e a ciklusom, mert pl nekem elég rövid luteális fázisom volt terhesség előtt és eltartott egy darabig, mire összejött a baba és majd szeretnénk még egy gyereket:)
márc. 27. 16:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja, nem bocsi, magamra értettem, mert nálad biztos nem a klimax miatt van és mégis megborult, akkor lehet, hogy nekem is csak azért.
márc. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!