Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól még lehet egy nő meddő...

Attól még lehet egy nő meddő hogy rendszeresen van peteérése?

Figyelt kérdés
tegnap 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
tegnap 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Mondjuk nem átjárhatóak a petevezetékek, vagy nem tud kiszabadulni az érett pete és ciszta lesz... a meddőségek nagyobb százalékában van peteérés, mint amiben nem.
tegnap 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt minden hónapban peteérésem, hőmérőztem és volt sok ultrahangos cikluskövetésem is. Mégis 4 év volt, mire teherbe estem.
tegnap 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egy csomó más indoka lehet.
tegnap 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nekem is teljesen szabályos ciklusom volt, peteérés, minden. Csak épp a petevezetékeim el voltak (vagy lehet már megint el vannak) záródva. Amikor valahogy mégis lett egy kis rés, persze nem magától, egyből terhes lettem.
tegnap 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze. A többiek már írtak párat, de még a "nagy találkozás után" is csomó feltételnek kell teljesülnie. Pl.beágyazódás8 nehézség, nem ismert progi hiány vagy más hormongond. Ugyanis meddőség. Még az is, ha rendszeresen kémiai terhesség lesz belőle. Nekem pl.polipjaim voltak, ami miatt beágyazódási nehézségem, mert ott nem tudnak megtapadni és általában ott akarnak. A másodlagos meddőségről még nem is beszéltünk. Lehet, pl.egy császár szövődménye. Vagy gyakori néma kor az endometriózis.
tegnap 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden ok volt, csak a hüvelyből fel sem jutottak a spermák mert öltem őket
ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!