Mi a véleményetek az Antal névről?

Nekem kifejezetten tetszik. Minket pedig a Dénes miatt néztek bolondnak az ismerősök.
Szép, ma már különleges hangzású, de mégsem idióta külföldi név :)

Igaza van utolsónak, ne másokat kérdezzetek!!
Szerintem gyönyörű fiú/férfi név. Igazi, magyar (erős) név. (És lehet becézni Antinak is :)
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy azok az Antalok akiket én ismerek, azok mind jó, becsületes, lelkiismeretes és szorgos emberek.

Szia.
En sem szeretem a mai nagyon divatos neveket (nem sorok fel egyet sem nem akarok senkit megbantani azzal, hogy Nekem mas az izlesem)
Maga az Antal nem nem tetszik, de egyetlen oka van....nagyon kotom az emberekhez a neveket.
Antalbol csak 3 ismerosom van.
keresztapam : alkoholista es veri kereszteanyamat
a fia: a leg gerinctelenebb ember akit valaha is lattam a Vilagon
ferjem baratja: ot kedvelem :)
DE ha tetszik ne engedd lebeszelni magadat rola!!!
Talan 15-20 ev mulva talalkozom valahol valami oknal fogva a kisfiaddal es megvaltoztatja ezt a kepet bennem az Antalakrol!! :)
:)))Köszönöm, hogy válaszoltatok.Hát persze, a döntés a miénk.Igazából sosem gondoltam, hogy ilyen típusú kérdést valaha fel fogok tenni, mert elég határozott ember vagyok-igaz nem is döntést kértem, csak véleményt.Ettől még nekünk kell választani.Én is kapcsolom a nevet az ismerősökhöz, de ez sem mindig előny, mert igazából nem a név határozza meg a tulajdonosát, hanem fordítva.Mivel sok gyereket látok munkám során, van tapasztalat!
Sokan meg akkor is kötekednének, ha Bence, Máté, vagy bármely más nevet mondanánk, mert miért ne...?Aztán, ha megszületik, mindenkinek egy idő után természetes lesz, hogy így-vagy úgy hívja-szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!