Debrecenben melyik a legjobb turi, ahova érdemes benézni szombaton? Gyerek ruha érdekelne elsősorban.

válasza:

válasza:300ft egy kg ruha?Húú az nem semmi.
Én a széchenyi utcára járok ott 2200/kg.
Vagy a pesti utcai,illetve a Galamb utcai,ott azt hiszem 1200/kg,de az naponta megy lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Tippeket szeretnék kérni, hogy mi ilyenkor az ideális ruházat?
Anyukám szerint ez nagyon elegáns oda: Esetleg egy ilyen övvel kicsit hétköznapibb: És még felmerült ez a változat is: Szóval, szerintetek melyik a legjobb? Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Előre is köszönöm :)
Legyen kényelmes de azért szexi is. Aki tudja Csongrád, Körös-toroki napok :)oda kellene egy megfelelő ruha :) Ja és ott mindig nagyon meleg van.És homokos a föld ami nagyon idegesítő papucsban :D
Tudom, a legjobb ha egész nap a házban vagyok, de néha muszáj kimozdulni. A ruha elég, ha rá van húzva?
Hogy ne penészedjen,sárguljon...stb.Elvileg a padlásra kerülnek majd.Olyan 4-5évig nem lesznek használva
16 hetesek vagyunk, és vásároltam 3 kismama gatyót. A 3. után már tudom, hogy szerintem az első kettő rossz választás volt. Az első kettőnél a derekamnál is a hátam közepéig ér a betét, a 3.-nál viszont rendesen csak a derekamig, és csak elől hosszabb a betét. Ti...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!