Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ragad a só-liszt...

Nagyon ragad a só-liszt gyurma masszám, mit tegyek még hozzá, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Lisztet.
2009. márc. 11. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

lisztet.

és ha esetleg egy kevés étolajat is teszel hozzá, akkor sokkal ruganyosabb ,selymesebb masszát kaphatsz a végén.

akkor a legjobb az állaga, ha az ujjaddal benyomod picit, érzed, hogy rugalmas, van pici ellentartása, és ha kihúzod az ujjad, elkezd visszaidomulni a gyurma felszíne.

2009. márc. 11. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Az enyém most még baromira ragad....

Ha jó lesz az állaga, hagyhatom "pihenni"??

Mert Manó még alszik... Meddig+hány fokon kell kisütni majd??

2009. márc. 11. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd be egy nylon zacskóba vagy egy dobozba, így nem fog kiszáradni, bár az olaj se engedi. Én mindig csak száradni szoktam berakni a sütőbe. Kis lángon, amíg nem kopog. Így megmarad az eredeti színe, bár ha sütöd, akkor is szép lesz. Jó gyurmázást Nektek!
2009. márc. 11. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
www.babazo.hu/tipeg/20071028-gyurma-fajtak-receptek-jatekok-otletek.html Itt többféle só-liszt gyurma receptet találsz, a színezéshez, kiszárításhoz is találsz tanácsokat.
2009. márc. 11. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-))))))
2009. márc. 11. 15:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!