Az elős gyermekemmel vagyok Gyeden 2012. júniusáig. Ha a második baba teszem azt 2012 novemberéig megszületik, akkor az utána kapott juttatások megegyeznek majd az első baba után kapottéval?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 15:57
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos nem.H a az első baba 2 éves kora előtt jön akkor igen de ha egy nappal is utána akkor már sajnos csak gyes jár. És az is csak egy gyerekre.Sajnos mi is ilyen gondban vagyunk de így is be vállaljuk a másodikat.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Elvileg ha lejár a gyed utána gyest kell kapj,munkaviszonyod van,tehát újból kérheted a gyedet ha megszületik és előtte lemondod a gyest.
Kapcsolódó kérdések:
Hova menjünk a párommal? El szerettünk volna menni egy hosszú hétvégére wellnessel összekötve, mielött decemberben megszületik a baba, de ugye nem...
Szóval hova mennétek?Zala megyeiek vagyunk.Vagy hol tudok utánanézni hol milyen progik vannak? Köszönöm a segítséget!
Tgyás, gyed kérdés második baba születése után. Ha 10 hónapig gyesen voltam és novembertől kiveszem a bent lévő szabikat aztán 3 hónapig táppénzen...
több információt kaptam ,az igaz hogy ha 2012 ben születik a baba és 2011 ben 10 hónapot gyesen voltam akkor minimálbér után számolják?
Miből számítják a GYED-et a következő babámnál, ha 2011. 07.27-ig GYED-en voltam, 07.28-tól GYES, a baba 2012. márciusban fog megszületni?
Érdemes visszamennem dolgozni szeptembertől? Ez beleszámítana a TGYÁS és a GYED számításába?
4 evig kulfoldon volt munkaviszonyom folyamatosan. Okt 31-en ez megszunik, majd novembertol es Magyarorszagon leszek bejelentve brutto 180 000Ft-tal....
A kulfoldi munkaviszonyt figyelembe veszik, mintha minimalber lenne. De hogy szamoljak a ki a TGYAS-t, GYED-et ilyen esetben, ha mondjuk ket honap utan tappenzre megyek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!