Az eszedre vagy a szívedre hallgatsz?
Igen, az eszemre hallgattam, és jól tettem. Mivel ide, a babás oldalra írtál, gondolom ez is benne van a dologban, nem akar babát a párod?
Nekem nem akart, 7 évig voltunk együtt, hitegetett, h majd, még ráérünk, először legyen munkám (érettségi előtt jöttünk össze, és után főiskolára mentem), aztán a fősuli után, h először éljünk együtt, egy kicsit, aztán meg h kellene saját lakás, a kezemet megkérte, de 3 év után sem vett el, stb, stb.
Otthagytam, nagyon nehéz volt, de találtam egy csupaszív embert, akit imádok, és aki imádja a közös fiúnkat. 5 éve nem vagyok együtt az exemmel, és másfél éves lesz a fiam. Megérte, de nem fogom szépíteni, pokolian nehéz volt, jó párszor meginogtam, úgy éreztem hiba volt, aztán úgy, h jó ez így.
Mára elmúlt minden érzésem az ex iránt, boldog vagyok, már nem érdekel a sorsa, a saját életemet élem.
Mikor elhagytam, még én is inogtam, szerettem még, de nekem fontos volt, h legyen gyermekem. El sem tudtam az életemet képzelni gyerek nélkül, ez az érzés segített!
Jaj, előző vagyok, elsiklottam az infó felett, babát vársz?
Akkor elég sok hülyeséget hordtam össze:)
Akkor a mostaniról írok:)
A párom, akitől a gyerek van, hát igen, nem voltam biztos benne, h ő az igazi. Most sem vagyok, sőt azt is hiszem, h nem létezik olyan, h igazi. Mindenkinek van hibája, mindenkinek van idegesítő dolga, és ha jól megvagytok, akkor ne aggódj.
Miért kellene más? Mi az ami miatt ezt gondolod? Várja a babátokat? Örül neki? Én soha annyira nem szerettem senkit, mint amilyen szerelmes vagyok, ha látom a két fiút együtt. Csordultig teli a szívem, ahogy együtt vannak, játszanak, vagy épp rosszalkodnak valamit:)
Aztán, mikor pl nem öltözteti fel rendesen mikor elviszi valahová, hülyét kapok tőle. Már ezerszer elmondtam, h melyik a kinti cipő, erre feladja rá a benti, ez egy példa...
Vannak hibái, de őt választottam, és jól tettem, nem cserélném el senkivel. Nem az a lángoló szerelem, de szeretek vele lenni, megnevettet, megvigasztal, ha rossz napom van. Néha jobb lenne, ha időnként hozna virágot, de mindent nem lehet. Ő nem az a típus, ennyi. Így szeretem amilyen, de látom a hibáit. Sztem te is így vagy vele, és azt se felejtsd el, h most a hormonjaid is dolgoznak. Higgy abban, h jól választottál.
Ez elég gáz!
Babát vártok, és nem lakik Veled???
Huhh... az nagyon enyhe kifejezés, hogy nem ő számodra az igazi! Persze jobb lett volna terhesség előtt gondolkozni, de én így sem vállalnám. A pasit. Vagy velünk legyen teljesen, vagy inkább ne is legyen egyáltalán!
De mindenki más, én nem tűrnék el ilyesmit.
Szakítottam már, váltam is, azért, mert az eszemre hallgattam. Sosem bántam meg!
Szia. Mostanában rengeteget gondolkodok ezen. Nagyon régóta együtt vagyunk. A probléma akkor kezdődött, mikor szóba került, hogy szeretnénk gyermeket. Elterveztük, boldogok voltunk, de amikorra terveztük, elbizonytalanodtam. Hirtelen minden hibája (nem sok) rám zúdult. Persze a rengeteg jó nem jutott eszembe. Szerintem ez azért van, mert az a bizonyos rózsaszín köd nem vakít el..és túl sokat gondolkodok. Olyan dinka vagyok, hogy egy pici rosszat is túldramatizálok. Én az elmúlt hónapok elmélkedései után arra jutottam, hogy lesz ami lesz..kivárok. Most ott tartok, hogy mikor nem vagyunk együtt egyfolytában agyalok, örlődök, butaságokat gondolok, amikor együtt vagyunk sokkal jobb, elmúlik az agyalás, jó érzés tölt el és tudom, hogy szeretem nagyon. Ez egészen addig tart, amíg a gyermekvállaláson kezdek gondolkodni, akkor megint elönt az az érzés, hogy félek és bizonytalan vagyok. A gyermekvállalás az egyik legjelentősebb döntés az életben, persze, hogy bizonytalan vagy. Biztos otthont, családot akarsz a babátoknak, szerintem szépen meg kell beszélnetek mindent. Egyébként szerintem tökéletes kapcsolat nem igazán létezik, illetve az ilyen kapcsolatokban az egyik,vagy mindkét fél nagyon birkatürelmű..
Hozzáállás kérdése minden. Ne gondolj arra, hogy mi lenne, ha.., meg hogy mást is találhatnál..Ti így hárman lesztek család. Nem látok bele az életetekbe, de szerintem lassan el fog szakadni a párod a szülőktől, kénytelen lesz. Beszélgess vele sokat a babáról, a vágyaidról, hogy szeretnéd, ha család lennétek, mire megszületik. Minden jót és csak pozitívan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!