Hogyan tudom eladni (pl. a Vaterán) a vadonatúj sosem használt mellszívómat?
Vagy a boltamarson, licit.hu, zsibvasar, olx, startapro, stb.
Keress rá, és nézegesd meg, mások hogy hirdetik a hasonló terméket. Olvasd el az aukciós vagy sima hirdetési oldalak felhasználási feltételeit.
És hajrá!
Felénk nem tudok ilyen boltot de adtál egy jó ötletet és nyitottabb szemmel fogok ezentúl járni hátha :) Mindemellett megpróbálom az általatok említett oldalakon, csak jó lenne mielőbb eladni mert van még rá garancia is.
Köszönöm a választ mindenkinek.
Vatera, tesz-vesz. Én mindenemet ezeken adtam el, ruhák, babakocsi vagy 100 könyv, melltartóbetét, tejgyűjtő, utazóágy,élő nyuszik, stb.Itt nagyon sokmindent vettem is..:)
ha nem sikerül, írj privit, segítek. Mindkettőnél kell regisztrálni. A teszveszen levélben ellenőrzik, hogy valós -e a cím, stb, és utána vásárolhatsz, árulhatsz. A Vaterán a hírdetés többe kerül. A tesz-veszen egy hírdetés 5 Ft. Ha ez ahírdetési díj eléri az 1500 Ft-ot, akkor be kell fizetned a Tesz-vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!