Kiscsoportos lányomat kiközösítik a csoporttársai. Mit tehetnék?
Ez igen egyszerű.
Gondolkozz gyerek fejjel.
Ki volt a "menő" az ovidban? Akinek volt jó játéka vagy valami jó "cucca". Próbálj óvatosan megtudakolni a lányodtól, hogy mi most a legmenőbb dolog az oviban.
Ha tárcád engedi vedd meg neki.
Tuti ezzel felkelti csoporttársai figyelmét, és játszanak vele.
Tudom, ez megvásárlós trükk, de használ. Lényeg, hogy a lányodnak ne így jöjjön le.
Hidd el, ez be fog vállni.
Köszönöm szépen a válaszokat!! Mindeninek ment a zöld kéz!!
Ebéd után szoktam haza hozni. Ma azt mesélte: senki sem játszott vele, ha odament valakihez nem engedték velük játszani. Játszótérre szoktunk járni. Általában a 8 éves nővérével szokott hintázni, csúszdázni. Sokszor nagyobb gyerekek vannak kint. 14-15 évesek.
Màsik csoportba nem bìrom àtrakni, mert 3 csoport van. Kiscsoport, középsô csoport ès nagy csoport. Mondta a lányom: Ebèdnél rossz kedvû volt, nem volt èhes, ült az asztalnàl. Az óvónõ gorombán mondta: A szüleid nem tanítottak meg enni. ?
Kèszülnek a húsvétra ès minden csoportból kivàlasztanak 3 esetleg 4 gyereket akik segìtenek dìszìteni miközben a többiek az udvaron vannak. A lányomat is kivàlasztottàk, de õ nem szeretne segíteni az udvaron szeretne lenni. Nem merte mndani az óvónõnek. Az òvónõ nèha kedves néha szigorù:-(
Eddig nem vettem èszre hogy goromba lenne màsokkal. Inkább engedd a màsiknak, nehogy veszekedès legyen belõle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!