Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melitta név, szép lenne a...

Melitta név, szép lenne a kislányomnak? Nem túl szokatlan?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem az én ízlésem, de nem rossz. Viszont biztos Melindának érteném.
2014. máj. 8. 06:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem állandóan vissza fognak kérdezni a nevére, jobb esetben Melindának értik.
2014. máj. 8. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:

egy kicsit off leszek.

mindig is érdekelt, hogy egy szülő miért egy fórumon full idegen arctalan emberektől teszi függővé, hogy hogyan fogja elnevezni a gyermekét?? ha itt 10-en azt mondják, hogy ronda, felejtsd el, akkor 10 idegen miatt azt mondjátok hogy jó akkor valami számunkra kevésbé tetsző nevet keresünk?

mi is különleges nevet választottunk, de annyira, de annyira nem érdekel hogy itt vagy az utca emberének vajon tetszik e.. egyszerűen tényleg nem értem, kérdező hozzád szól a kérdés. tényleg az itteni arctalan, sokszor trollkodó emberek véleménye számít?

2014. máj. 8. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
abszolút nem tetszik, erőltetettnek, mesterségesnek találom
2014. máj. 8. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Azért a szülők többségét igenins érdekli, hogy tetszik-e másoknak a gyerek neve, ugyanis a gyerek nevét nem magamnak választom, hanem neki... Nem nekem kell elviselnem egész életemben a felhúzódó szemöldökök látványát, a félrértéseket, félrehallásokat, félreírásokat, a folytonos visszakérdezéseket meg magyarázkodásokat bemutatkozáskor, meg nem nekem kell betűznöm a nevemet napi szinten a telefonban. És mivel szeretem a gyerekemet, törekszem arra, hogy viszonylag azért a normális keretekbe beleférjen a neve, legalábbis mindenki értse, hogy itt most egy név hangzott el, mert nem akarok kiszúrni vele. Ha nem szeretném, biztos Evetkének vagy Oráliának vagy Bonaventúrának vagy Szörénkének hívnám, az is nagyon különleges...
2014. máj. 8. 11:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia végül mi lett a neve?
2021. aug. 27. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!