Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit tud erről az oldalról?

Ki mit tud erről az oldalról?

Figyelt kérdés
Érdemes erre az oldalra "regisztrálni" ? [link]
2014. máj. 15. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Tart kábé semeddig, és bár nyerni esély nyilván elenyésző (HA egyltalán sorsolnak), de ha már felmerült benned hogy jó lenne az a nyeremény, hát miért ne, pénzbe nem kerül.

Mondjuk az kínos hogy mobilszámot kérnek.

2014. máj. 15. 12:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen valahogy furcsa hogy azt is kérnek éppen ezért gondoltam hogy felteszem a kérdést mert kicsit elbizonytalanodtam hogy hátha valami átverés..
2014. máj. 15. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
szia, anno én is jelentkeztem a sorsolásra, persze a mobilszámomon felhívtak, hogy vetessünk le köldökzsinórvért, az mondjuk igaz, hogy nagyon jó áron volt és belementünk, nem bántam meg egyáltalán, de babakocsit persze nem nyertem :)
2014. máj. 15. 13:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :)
2014. máj. 15. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes.

Ahhoz, hogy nyerj már Isteni nagy szerencse kell. Én régebben regisztráltam, minden 100. nyert. Annyiban volt jó, kiírta, hogy hanyadik regisztráltnál jár az oldal. Én pont a 100. voltam, valami miatt a párom telefonszámát adtam meg, őt keresték fel, mivel ő nem tudott az egész regisztrációról, visszautasította a nyereményt :D Sajnos ez van :D

Egyébként valamilyen oknál fogva megszerezték az én telefonszámomat is, két héten keresztül hívkáltak, nyilván nem vettem fel a telefont mert nem ismertem a számot, ráadásul pesti volt, ami tőlünk igen messze van. Soha nem tudni ki zaklat. Nagy nehezen mégis csak felvettem, a nő vagy 100% megkérdezte, hogy miért nem vetettjük le a köldökzsinór vér... alig tudtam lerázni.

Ennyi lenne az én történetem :)

2014. máj. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!