Ki mit tud erről az oldalról?
Tart kábé semeddig, és bár nyerni esély nyilván elenyésző (HA egyltalán sorsolnak), de ha már felmerült benned hogy jó lenne az a nyeremény, hát miért ne, pénzbe nem kerül.
Mondjuk az kínos hogy mobilszámot kérnek.
Szerintem nem érdemes.
Ahhoz, hogy nyerj már Isteni nagy szerencse kell. Én régebben regisztráltam, minden 100. nyert. Annyiban volt jó, kiírta, hogy hanyadik regisztráltnál jár az oldal. Én pont a 100. voltam, valami miatt a párom telefonszámát adtam meg, őt keresték fel, mivel ő nem tudott az egész regisztrációról, visszautasította a nyereményt :D Sajnos ez van :D
Egyébként valamilyen oknál fogva megszerezték az én telefonszámomat is, két héten keresztül hívkáltak, nyilván nem vettem fel a telefont mert nem ismertem a számot, ráadásul pesti volt, ami tőlünk igen messze van. Soha nem tudni ki zaklat. Nagy nehezen mégis csak felvettem, a nő vagy 100% megkérdezte, hogy miért nem vetettjük le a köldökzsinór vér... alig tudtam lerázni.
Ennyi lenne az én történetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!