1 honapos babaval lehet autoban utazni?
Figyelt kérdés
Jovo heten lesz egy honapos a fiam es muszaly lesz utazni vele egy 60 km utat...ami jovet menet 120 km
Ez okozna neki gondot? valaki mar utazott ilyen pici gyerekkel?
koszi
2014. máj. 16. 07:46
1/7 anonim válasza:
Valoszinuleg vegig fogja aludni.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan lehet, de vigyél magaddal több mindent az útra, hogy ha netán az 1 órás útból több lesz (elterelés, baleset miatti dugó, stb), akkor is el tudd látni a gyereket.
3/7 anonim válasza:
Szerintem sokan utaznak már ekkora gyerekkel.
Több mint 40km-re van tőlünk a kórház, ahol szültem. Így már párnaposan is utazott. Aztán 4 hetesen oda-vissza is megtette, mert a születéskori hallásvizsgálatot nem csinálták meg neki, mert nem volt jó a gép akkor.
Szerintem semmi gond nem lesz.
4/7 anonim válasza:
Teljesen jó ilyen pici babával utazni, én babám 2 perc alatt aludt el mindig az autóban ilyen picin, a szokásos, pelenkázás-etetés tartozékokat vidd magaddal :)
5/7 anonim válasza:
A kisfiam egy hónapos volt, amikor vidékről hazautaztunk, 220 km volt. Több mint, két és fél óra utazás, igaz jórészt autópályán. Szépen végigaludta, pedig úgy terveztük, hogy egyszer megállunk, hogy megszoptassam, de erre sem volt szükség. Szerintem sem lesz semmi gond.
6/7 anonim válasza:
En fiam tegnap volt egy honapos. Mi meg csak rovidebb tavokon autoztunk vele, vegig aludta. Ami engem zavar, hogy szerintem olyan rettenetes pozban vannak szegenykek abban a hordozoban. Olyan benne szegeny mint egy ,,U'' betu. Meg mindig lecsuszik benne. Bar ha rossz lenne neki akkor talan nem aludna olyan jot..nem tudom.
7/7 zabmester válasza:
Az ilyen pici babák, ha jóllakottak, nem fáj semmijük, nincs semmi bajuk, akkor gyakorlatilag bárhol képesek elaludni, szóval nagy valószínűséggel a te picid is végig fogja aludni az utat. Azt kalkuláld bele, hogy esetleg időnként meg kell állni, ezért lassabban értek oda, ahova mentek, de amúgy nyugodtan utazhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!