Nem lehetetlen, csak kell a gyámhatóság engedélye. Ha a gyerek éhezik, miközben a nevén egy vagyon van akkor engedélyezni fogják az eladást, de persze csak megfelelő piaci áron.
2015. jún. 19. 13:37
12/19 anonim válasza:
Hivatalosan más módon nem szerezhetnek róla tudomást. Pletyka lehet, vagy ismerős elszólta magát, esetleg az eladó gyereke is oda jr/ott dolgozik és említette.
2015. jún. 19. 13:38
13/19 anonim válasza:
Ha semmit nem veszel igénybe, akkor kit érdekel szerinted?!
2015. jún. 19. 13:39
14/19 anonim válasza:
Nem, 12, akkor sem. Ha mégis, akkor a gyerek nevére szóló zárolt számlára kell tenni az ingatlan eladásából származó összes pénzt. Nem felélhető
2015. jún. 19. 13:39
15/19 anonim válasza:
Ilyetén valóban nem értem a kérdés lényegét....nem tudom hol éltek(falu,község,kisváros,stb.)a gyerek tud-e erről,sok ismerős tudja-e stb.Van esélye,hogy kiderül,de nem feltétlen.Minél többen tudják,és minél kisebb helyen éltek,annál nagyobb az esélye,hogy valaki "énekel",és kitudódik.
2015. jún. 19. 14:05
16/19 anonim válasza:
Szerintem is pletyka szinten, főleg ha kis helyen laktok és az ingatlanok is ott találhatóak. Vagy ha nem is tudják h a gyereked nevén van, de pl. gyakran tartózkodtok ott, az is elterjedhet, h de jól megy a Juliskáéknak, van 5 házuk. Vagy ha kiadjátok akkor is nyilván terjed, h kitől vették ki a bérlők.
2015. jún. 19. 14:35
17/19 anonim válasza:
Hivatalosan nem ,de pletyka szinten esetleg.
2015. jún. 19. 16:06
18/19 anonim válasza:
Mi van akkor, ha megtudja az óvoda?
Nálunk az óvodavezető, meg az óvónők is nyalnák a fenekem, ha megtudnák, hogy a fiam nevén több ingatlan is van, mert akkor hű de jómódúak lennénk! Hirtelen az én gyerekem lenne az egyik kedvenc gyerek.
2015. jún. 19. 16:29
19/19 anonim válasza:
A gyerek nevén levő ingatlan pl. nem végrehajtható (mint Győzikééknél)
Illetékedvezmény van, ha a gyerek nevére iratjàk az ingatlant (első ing. kedvezményes illetékelszàmolàs alà esik)
És igen, gyàmhatósàgi endedély kell eladàshoz, a pénz zàrolt szàmlàra megy, ha abból valaki költeni akar, mindent "bìràltatni" kell a gyàmhatósàggal
Nem fogja megtudni senki, hacsak nem ér rà a földhivatalban kutakodni. Ha igen, akkor utàna tud nézni bàrki, nyilvànos adat hogy melyik ing. kinek a.nevén van, ill. milyen bejegyzett terhekkel bìr. Nem kell hozzà nagy energia
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!