Miért nem szereti a legtöbb anyuka a Johnson's baby fürdetőt?
Első vagyok:
CSAK az a gond, hogy nagyon drágállják???
Idézem:
"Utolsó helyen a Johnson’s babafürdető áll (6p). Található benne szulfát alapú tenzid, ásványi olaj, kérdéses illatanyag és színezőanyag, a nyugtató hatású növényi összetevőket – amelyek gyakorlatilag az összes többi termékben megtalálhatók – azonban kispórolták belőle."
Árról szó sem esik...
Az én fiam atópiás dermatitissel született, magyarán érzékeny a bőre, minden kicsapja. Kenhettem végig a szteroidos krémeket rá, amíg ezekkel próbálkoztam (akkor még nem voltam nagyon képben), majd visszatértünk a gyógyszertári cuccokra, azóta tünetmentes (5 éves már) és minden oké. Szóval én arra esküszöm. Van azóta egy DM-es tusfürdőnk, felnőtt, de érzékeny bőrre van külön, én használom azt. Azzal őt is tudom fürdetni, bírja a bőre.
Én gyógyszertárit használok a gyereknél, 4 hónapos, nem szárítja a bőrét, dicsérik mindig a bőrét a dokik. Persze, nem tudom, hogy érzékeny-e egyébként, mert nem szoktam allergizáló dolgokkal kenni őt.
Plusz tanácsként, popsikenőcsből is bevált a gyógyszertári. De kaptunk néhány termékmintát, Sudocrem, Bepanthen, Neogranormon, Gabi, én mindet szeretem, azok se bántják a bőrét, utazáshoz jók elvinni.
Én 30 éves vagyok most, gyerekként, amikor lehetett màr kapni, ezt vették nekem, amíg bőrbajom nem lett tőle, szàrazsàg, viszketés, pirossàg, és belémivódott, hogy J&J soha ne vegyek, làtom azóta se lett jobb a termék.
Emolium Babe fürdetői biztos, hogy jól érzékeny vagy szàraz bőrre, de a Nivea is jó
Én azt használom fiamnál születése óta. Fürdetőt is, sampont is.
Semmi baja nincs tőle, pedig szőke fehérbőrű, elég érzékeny. Most 3 éves.
Azt gondolom, ha ennyire sz@r lenne, mint mostanában híresztelik, nem lenne népszerű több mint 100 éve...
(lehet lepontozni, én akkor is szeretem)
Az èn lànyomnak is szàrította a bőrét de a Gabi is.
Maradtunk a gyógyszertàrinàl.Amikor nagyobb lett drnő javaslatàra pöttyös baba tusfürdőre vàltottunk.
Én sem szeretem egyik kérdésben említett fürdetőt sem. Pedig nagyon jó illatuk van.
Nekünk most a NaturaLisa baba fürdetője van, ami szuper. Bár a kádat naponta kisikálhatjuk miatta, de a kisfiam bőrét rendbe tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!