Adhatok neki sárgabarackot a 6 hós babámnak?
Nem. A sárgabarack erősen puffaszt. 1 éves kor után javasolt csak adni a rendes gyümölcsöt. Üvegesben kaphat előbb.
Ugyan úgy mint pl epret is. Üvegesben már van 5 hótól, de a rendes gyümölcs nem adható 15 hó elött.
Igen az üveges más. Spec eljárással készülnek.
Rendesen éves kor elött kevés fajtát lehet adni, mert úgy elég sok gondot tud okozni.
Amiket adhatsz esetleg neki:
alma, őszibarack, körte, meggy, valamint cseresznye és szilva de ez utóbbi 2-t csak hámozva, mivel a héjuk puffaszt nagyon. (tudom macerás egy cseresznyét meghámozni 2,5 kg-ot hámoztam be a fagyasztóba a lányomnak)
Nyugodtan adhatod!
3 gyerekünk van,a 3-ból 2 májusi,fagyasztva eltettem friss sárga barackot,fél évesen adtam Nekik.De vettem üveges Túró-sárgabarack ételt is,semmi bajuk nem volt.Persze a 3. is kapott,de Ő tavasszal,mert őszi baba...
Halkan jegyzem meg,hogy szinte minden allergén:az eper,a BANÁN!!!,a gabona(mégis azt javasolják,hogy mihamarabb vezessük be,mert akkor megküzd vele a szervezet),a málna,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!