Szerintetek milyen a Csinszka név?
Figyelt kérdés
Feleségem teljesen oda van érte, nekem annyira nem jön be, bár ahogy egyre jobban mondogatja kezdem megszokni. Nektek mi a véleményetek róla?2017. dec. 4. 22:50
1/16 anonim 

válasza:

válasza:Ady Endre becézte így a feleségét: Kis csacsikám....Csacsinszka...Csinszka.Keresztnévnek nem adnám a lányomnak.
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Boncza Berta álneve. Béna. És mit szólna Ady..
3/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy Ady becézte így a feleségét, a feleségem nagy kedvence Ady, a Léda név is szóba jött de az nem illik a vezetéknévhez. A Berta pedig nem tetszik neki és nekem sem
2017. dec. 4. 23:56
4/16 anonim 

válasza:

válasza:Már Adynál is azt gondoltam, hogy olyan cseh kutyanév hangzása van.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Gondoltatok arra, mi lesz, ha a lányotok iskolába kerül?
Én szeretem Adyt, de mostanába egyre nagyobb ellentábora van.
Mi lesz itt 10-12 év múlva?
6/16 anonim 

válasza:

válasza:Nekem tetszik, férjemnek is. A tag listára felkerült, de hamar elvetettek
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Nem tetszik, mint önálló keresztnév.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:Fura. Nekem olyan rajzfilmfigurás kislány jut róla eszembe. Személy szerint nem szeretem az ilyen becenév hatású neveket, de más gyerekénél meg lehet szokni.
10/16 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem elég nevetséges így önálló névként. Ez ugyanis egy becenév.
Kapcsolódó kérdések:
Gáz ha úgy érzem, hogy Adynak vagyok a reinkarnációja?
Úgy érzem, hogy én Ady Endre reinkarnációja vagyok. Minden egybevág az életemben, bizonyos dolgokat úgy érzek, hogy mintha azért lenne úgy, hogy jóvátegyem a hibákat előző életemben, és meg van bennem a költői véna is, valószínűleg Adytól. Illetve van egy másik...
Ti adnátok a gyermeketeknek azt a nevet, hogy Csinszka?
Szerintem nagyon különleges név, de ugyanakkor azt érzem nagyon egy emberhez kötődik (Ady). Pedig olyan gyönyörű!
Mi a véleményetek a Csinszka utcai Pipitér tagóvodáról?
Milyenek az óvónénik és milyennek tartjátok az óvodát.A válaszokat előre is köszönöm.
16. kerületi anyukák! A Pipitér óvodáról milyen tapasztalataitok vannak?
A Csinszka utcai és a Farkashalom utcai is érdekelne!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!