Tamara névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nem ez a végleges jelölt egyelőre.
Nekem azért tetszik, mert olyan szépen cseng, egyszerű, de kellemes hangzású, nem is gyakori, nem is divatnév. Egyet sem ismerek.
Mit gondoltok róla?
2018. júl. 7. 16:18
11/24 anonim válasza:
Habár nekem nem tetszik, legalább se nem valami gyerekes tucat név (pl. Lili, Mia...), és nem is egy soha nem hallott fantasy név vagy sorozat név.
12/24 anonim válasza:
Nekem az egyik szerelemnevem, én nagyon szeretem. Szépnek találom :)
13/24 anonim válasza:
A Tamira változata jobban tetszik :)
Nem tudok elvonatkoztatni a névtől.. a barátunk exe Tamara, így borzongok a névtől.
14/24 anonim válasza:
Nekem is inkább negatív a benyomásom róla.
Mély hangrend, a csupa A maganhangzó ismétlődése lehet az oka. De a Tami becézés is nagyon furcsa számomra...
Ennek ellenére normális, viselhető név.
15/24 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális, viselhető név. Nekem régebben egyáltalán nem tetszett, de a mostani tucatnevek között kifejezetten üdítően hangzik.
16/24 anonim válasza:
Nekem teszik. Egyedi, de nem a szülők feltűnési viszketegsége sugárzik belőle. Kellenek egyedi nevek mert Anna meg Zsófi már annyi van hogy be kéne tiltani hogy mérséklődjön a számuk XD
17/24 anonim válasza:
Semleges,de inkább a nem adnám kategóriába csúszik nálam. Nem tudom miért asszociálok egy szamárra,de valamiért rögtön ez ugrik be.
18/24 anonim válasza:
Egy belsős poén jut róla eszembe, de ettől eltekintve nem olyan rossz. Kifejezetten jó, hogy nem tömegnév, de mégis mindenki ismeri. A hangzása számomra nem túl kellemes, de nem is mondanám rossznak. Ha tetszik, adjátok!
19/24 anonim válasza:
Errefele se ritka, ismerek vagy 15-öt. Mindegyik egy iszonyat nagy rbanc, szóval nekem nagyon negatívan cseng, nem is szeretem ezt a nevet. :)
20/24 anonim válasza:
Egy Tamarát ismerek. Valóban nem gyakori, nekem leginkább közömbös ez a név. Nem is tetszik,de nem is ellenszenves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!