Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás legelején a...

Hozzátáplálás legelején a gyümölcsöket nyersen (pl. almát csak lereszelve), vagy párolva kínáljam inkább?

Figyelt kérdés
A mai nap a körtére esett a választás, hogyan adnátok leginkább?
febr. 23. 08:20
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Reszelve több vitamin marad benne, de párolva jobban szokták szeretni, mert édesebb, meg a párolt verziót könnyebb megemészteni. Én reszelve kezdeném, és ha úgy nem tetszik neki, akkor párolva.
febr. 23. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyersen.
febr. 23. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Az alma savat csinálhat, így párolnám.
febr. 23. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem refluxos, nyersen adnám, így több a vitamin, ami benne marad.


Refluxos babánál pároltam.

febr. 23. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyersen, reszelve adtam mindent kezdetben neki.
febr. 23. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Az mitől lehet, hogy a sütőtököt első nap szépen ette, majd 2 nappal később öklendezett tőle és azóta mindentől?

febr. 23. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Az öklendezés jó dolog, megvédi a félrenyeléstől. Mélyre mehetett a kanál, vagy túl sokat adtál. Ne ijedj meg tőle.

Nekik még nagyon elöl van az a terület, ami bekapcsolja az öklendezést. Így nem megy le túl nagy falat, mert visszaöklendezi

febr. 23. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is nemrég kezdtem.

Adtam már neki nyersen is egyszer, de bántotta a pociját elsőként még főve is.


Illetve arra érdemes figyelni, hogyha hajlamos a szorulásra, akkor is érdemes parolni, így elvileg kevésbé fogja a szekletet.


Anyám pl csak nyersen adta nekem.

Bajt nem csinálsz, ha látod hogy fáj a pocija vagy tünetel, akkor később újra elő lehet venni.

márc. 2. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

8 vagyok

az Anya, kérek még könvy esetleg sokat segít! Mindent leír, mit hogy ajánl, és sok receptötlet is van benne.


Abban azt írja, hogy kezdetben a keményebbeket érdemes megpárolni, (pl alma kört), míg a puhábbakat simán nyersen megtöri. (pl banán)


De szerintem inkább arra érdemes figyelni, ha pl hajlamos a szorulásra, akkor a fogósabból először kevesebbet, vagy ha már kapott 2-3 félét, akkor keverni a lazítósabbal.

márc. 4. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Megvan a könyv köszi, valószínű nem a püré lesz a mi utunk végül.
márc. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!