1 évesem csak a zsíros kenyeret akarja megenni. Mit csináljak vele?
2-es! nekem is mindenki azzal jön, hogy miért adok neki kenőmájas kenyeret! Csak tudod az a baj, hogy mást nem eszik és ha nem kap kenőmájas kenyeret akkor nem is eszik semmit egész nap és az egy szülő sem bírja ki hogy ne adjon enni a gyerekének! Bár ezt a gyerekek is tudják és azért is tudják megtenni velünk azt hogy megkaphassa amit akar.
1-es voltam
nekem a doki néni azt mondta ma hogy valami oka van annak hogy nem akar enni csak egy fajtát és mást nem, hogy csak rá figyeljünk!
Nekünk az van, hogy most lett meg a kis tesó(3hós) és azért nem akar enni,hogy rajta legyen a figyelmünk.
De azért írt neki vitamin b komplexet és aerius szirupot, hogy jobb étvágya legyen
Az en velemenyen, 1 szem "nagyobb" gyerkőc után.
Azt egyen, ami neki jólesik. Úgyis megunja. Azert is ráunhat, ha látja, hogy engedjük neki, tehát nem idegesít minket a téma. Vagy mert besokall tőle.
En ugy vagyok vele, hogy ő tudja, mire van szuksege a szervezetenek.
Nagyon jol tudja (mar most 5eves), hogy mi az egeszseges, mi nem, mindig kerdezi is. Csak vizet vagy izesitetlen foreveres teat iszik, mert ezt szereti. Neha tejcsit.
Boltban nem cukrot vagy csokit ker, chipset utalja (szigoruan csak 1 dolgot valaszthat!), hanem jatekot vagy gyumolcsot vagy vmi egeszseges nasit.
Volt ugy, hogy hosszas betegeskedes alatt alig tudott enni-inni, viszont a tejszelet nagyon jolesett neki vizzel. Par napig szinte csak azt kert, veszekedtem volna ezen egy beteg gyerekkel?
Nalunk volt úgy, hogy nagyon sokaig semmilyen hust nem evett semmilyen formaban, kiszurta, ha el "dugtuk" a kajaban. Anyosom total kiakadt! En nem. Beletorodtem. Vegetarianus lesz. Semmi de semmi problemaja nem lesz belole.
Teltek a honapok. Kis parizsi. Mamanal megkivanta a szalamit. Aztan kolbaszka keves. Csirkemell mindenhogy. Elerkezett ez is.Nem szerettem volna nekj elrontani az etkezesek oromeit azzal, hogy raeroltetem, gyozkodom, egyezkedunk, ne adj isten veszekedunk!!
A kisebbik most 5 honapos, repat, banant szereti, almat kevesbe. Varok vele, kesobb biztos fog neki tetszeni, megprobaljuk. Van annyi minden, amit ehet, probalkozunk.
Esetleg probald meg elbolonditani valahogy. viccesen tanyerra rajzolni a bebikajabol vmi allatot, annak hamm...megenni a fülét....... :) nyuszit csinalni zoldsegekbol.
Miket eszik egyébként, miket eszik szivesen? Tortent valami valtozas azota, hogy irtal?
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!