5 hónapos babám nem akarja elfogadni a kanalat, mit tegyek?
Az ki van zárva hogy nem ízlik neki amit kap, mert meg se hajlandó kóstolni... Meglátja a kanalat és szorítja össze a száját, pedig először evett szépen, almalevet, pürét is, ezt csak most csinálja pár napja. A foga miatt lehet vagy más gond van? Mit tegyek?
Akik azt írnák, hogy 6 hónapos korig ne tápláljam hozzá kérem kíméljenek! :)
Köszi :)
Igen, az első jól írta, adj a kezébe egy saját kanalat, szórakozzon azzal. :)
Ilyen esetben én azt csináltam, hogy hagytam a hozzátáplálással a babát egy ideig. 1-2 nap után megint próbáltam, ha nem akart kóstolni megint vártam kicsit, aztán egyszer csak elfogadja. Semmiképpen ne erőltesd a dolgot.
Azert nem fogadja el, mert meg nem erett meg ra.
Miert kell eroszakoskodni ?
Az enyem 10 honapos koraig nem fogadta el a kanalat. Es ?? En nem eroszakoskodtam a gyerekemmel, inkabb megvartam, mig megerik ra.
Kedves utolsó! Hol olvastad hogy erőszakoskodok? Ha nem érett volna meg rá akkor gondolom eddig sem fogadta volna el!
A többieknek nagyon köszönöm, igen kanalat adtam neki is a kezébe, de ki fogom próbálni, hogy belemártom a pépébe :)
Igen, olyat csináltam, hogy én is ettem, rendesen kinézte a számból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!