Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Aki fogzáskor együtt aludt a...

Aki fogzáskor együtt aludt a babával, később vissza tudta szoktatni a saját helyére?

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam, de csak ez segít. Min. 6 foga jön egyszerre. 13 hónapos, és kb. két hónapja szenved(ünk).

2012. jún. 28. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen!

Gond nélkül, amint kibújt a foga szinte már nem is akar velem aludni, simán beraktam a kiságyba és megint ott aludt.

Remélem nálatok is így lesz ! :-)

2012. jún. 28. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:
11 hónapos kislányom van, szinte kettesével jönnek a fogai szüntelenül és ráadásul nem sorrendben, össze-vissza :-).mikor a legnehezebbje volt akkor mindig nálunk aludt,csak ott nyugodott meg egy kicsit.ha nincs nagy vész már akkor sem kellünk :-).simán alszik a sajátjában,sőt olyan is volt már, hogy azt hittük kellünk neki, de jelezte, hogy tegyük vissza a sajátjába és lám, onnantol aludt.szerintem nem lesz gond,ha kéri, ha Neked igy könnyebb nyugodtan vedd oda.Sőt,már nem is picuri,tudja hol a helyecskéje.kitartás!!!!
2012. jún. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan szoktathatnám vissza 3 gyermekemet a saját szobájukban alvásra? A nagyobbak már külön szobában aludtak, amikor a kicsi megszületett. De mikor...

Én arra gondolok, hogy azért ragaszkodnak hozzám annyira, mert az apukájuk és az apai mamájuk nem igazán mondhatóak türelmesnek. Tartanak is tőlük, tehát a problémáikkal is inkább hozzám fordulnak, mert én legalább meghallgatom őket, odafigyelek rájuk és nem kiabálok...

Egy 15 kilós gyerek az hány hónapos?

És ha azt írják egy babakocsihoz, hogy max terhelhetősége 15 kiló, akko ez gyerekkel együtt értendő, vagy bele kell számolni a babakocsi saját súlyát?

Akik a turmixgépet együtt használják a saját és a baba főzésére, hogyan sterilizáljátok?

Most kezdtem a hozzátáplálást, de sokat sütök-főzök magunknak a turmixgép segítségével, és a babának a legjobb a pépesítésre is. Oké, hogy elmosom, de néha (vagy mindig) kell fertőtleníteni/sterilizálni valamivel? Ki hogy csinálja? Köszi a válaszokat.

Akiknek a babája éjjel nem tud egyedül aludni, az a baba nappal sem alszik el egyedül?

Azokra gondolok, akik együtt alszanak a babával éjjel, nappal elalszik-e a baba a saját ágyában?

Kinek mikor szokott át a babája a saját ágyban, egyedül alvásra? Azok válaszát várnám, akik együtt aludtak, alszanak babájukkal!

Kérem azok válaszoljanak, akik együtt aludtak a babájukkal. Mik a tapasztalatok, mikor szoktak át a gyerekek a saját ágyukba, egyedül alvásra? Vagy esetleg hogyan szoktattátok át? Együtt alszunk a babánkkal, nem volt ez mindig így, de kb. 4 hónapos korától...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!