Aki fogzáskor együtt aludt a babával, később vissza tudta szoktatni a saját helyére?

válasza:Igen!
Gond nélkül, amint kibújt a foga szinte már nem is akar velem aludni, simán beraktam a kiságyba és megint ott aludt.
Remélem nálatok is így lesz ! :-)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én arra gondolok, hogy azért ragaszkodnak hozzám annyira, mert az apukájuk és az apai mamájuk nem igazán mondhatóak türelmesnek. Tartanak is tőlük, tehát a problémáikkal is inkább hozzám fordulnak, mert én legalább meghallgatom őket, odafigyelek rájuk és nem kiabálok...
Nem árt a babának? 14 hós kisfiú anyukája
És ha azt írják egy babakocsihoz, hogy max terhelhetősége 15 kiló, akko ez gyerekkel együtt értendő, vagy bele kell számolni a babakocsi saját súlyát?
Most kezdtem a hozzátáplálást, de sokat sütök-főzök magunknak a turmixgép segítségével, és a babának a legjobb a pépesítésre is. Oké, hogy elmosom, de néha (vagy mindig) kell fertőtleníteni/sterilizálni valamivel? Ki hogy csinálja? Köszi a válaszokat.
Azokra gondolok, akik együtt alszanak a babával éjjel, nappal elalszik-e a baba a saját ágyában?
Kérem azok válaszoljanak, akik együtt aludtak a babájukkal. Mik a tapasztalatok, mikor szoktak át a gyerekek a saját ágyukba, egyedül alvásra? Vagy esetleg hogyan szoktattátok át? Együtt alszunk a babánkkal, nem volt ez mindig így, de kb. 4 hónapos korától...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!