Mit tehetek ha nem ismerik el határozatlan idejű közalkalmazottként szolgálati jogviszonyban a passzív GYES időszakomat? Vigyek oda 2 embert aki igazolja személyesen??? Várom válaszotokat, köszönöm.

Mi az a passzív gyes?
Mihez kell az elismerés?
kinek igazolj és mit?
mivaaaaan?

A passzív gyes alatt nem voltál se közalkalmazotti, se közszolgálati jogviszonyban, ezért passzív a gyes.
Gondolom, besorolás miatt kellene. Teljesen jogosan nem veszik figyelembe ezt az időt.

Kérdező, ne privátban írogass.
Feltettél egy kérdést, amire kaptál választ.
Hogy valamit elrontottak, és valójában nem passzív időszak volt a gyesed, mert fennállt a jogviszonyod, az egészen mást jelent, mint amit kérdezel, hogy a passzív időszakot miért nem ismerik el.
Azt, hogy közben is fennállt jogviszony, akár egy határozatlan idejű munkaszerződéssel is tudod igazolni.
Lehet nem értitek. A kérdésem nem az, hogy nincs jogviszonyról igazolásom hanem az, hogy rá lett írva tollal a leporellós közalkalmazottira (26 éves eredeti igazolás), hogy X idő passzív állomány! Nem tudok másik új közalkalmazottit kérni mivel már nem vagyok benne a gépben! Hiába vittem be az intézmény vezetőjéhez az eredetit. Nem találnak sehol ez a gondom, pedig kórházi közalkalmazottként mentem 1998-ban GYES-re
nem tehetik, hogy kivesznek az állományból csak úgy vagy igen? Mert akkor munkaügyi bíróság a vége igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!