Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A táppénz alatt mit kell...

A táppénz alatt mit kell fizessen a főnök?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 és fél hónapos terhes vagyok,júniustól szeretnék itthon mkaradni mert nagyon trappolós melóm van és már nem nagyon megy.Viszont nálunk az van ha nem megyek többet nincs szerződésem se.Azaz most májusig szól egyenlőre.De viszont szeretném ha kaphatnék gyedet gyes helyett.Maradjak bejelentve és elmegyek táppénzre akkor kell a főnőkömnek fizetnie uttánam járulékot??Amit esetleg azért mert bejelentve tart fizetek neki???Hogy működik???

2014. máj. 12. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
17%
Én 6 hetes korom óta voltam táppénzem. Ha elmész táppénzre akkor táppénzt kel hogy fizessen.
2014. máj. 12. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Táppénz hozzájárulást kell, hogy fizessen, ez a táppénz egyharmada.

Szerintem ha elmész munkanélkülire, ugyanúgy kapsz majd GYED-et (ha megvan a jogosultsági időt), de kérdezd meg az OEP-et telefonon vagy e-mailben, velem mindig nagyon segítőkészek voltak!

2014. máj. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!