Elsős gyereknek kell majd pakolni tízórait, uzsonnát?
Ha ott eszik a suliban, akkor szerintem nem. Max kis kekszet, gyümölcsöt. Másként igen.
Ki nézné rossz szemmel? és legfőként ez kit érdekelne? :S
Sosem felejtem el, az első szülőin, még iskola kezdés előtt mondta az osztalyfonok, hogy semmit ne vigyen a gyerek. Első hónapra mindenkinek kötelező volt befizetni a teljes ellátást, senki lógjon ki. Én hülye nem is csomagoltam semmit a gyereknek. Na, ő volt az egyetlen, mindenki más vitt valamit....
úgyhogy Igen, pakolj neki
Nincs gyümölcsözés a suliban, max akkor, ha az a desszert ebédnél.
Én a helyedben nem pakolnék minden nap az elején. Majd a lánykád úgyis mondani fogja, ha kér minden nap,de az is lehet, hogy nem is lesz ideje a plusz étkezésre és akkor meg felesleges.
Én jóreggelt kekszet, vagy almát felvágva csomagoltam az elején.
A menza válogatja, sajnos nálunk nagyon rossz.
2 hónapig ment az, hogy befizettük de semmit sem evett, nagy ritkán egy kis levest vagy tésztát. A napközis tanító állandóan a fiamat fegyelmezte egyen, kapott fekete pontott, beírást felhívtak minket..
Egyszer ájult el, nem csomagoltam enni a tanítónéni javaslatára. Fiam egész nap semmit sem evett, délutánra a cukra leesett szédült.
Ezek után hordja az tízórait és az ebédet. Általában szendvizsek, péksüti gyümölcs, zabkása vagy rántott dolgok, sültek. Ami előző nap volt.
Május - júniusban a Teletáltól rendeltem neki minden másnap ebédet.
Nagyon megszenvedtük a menzát. Figyeljétek eszik e rendesen!
Köszi mindenkinek, rendesek vagytok, minden válasz hasznos.
Utolsó, ez durva, hogy elájult. Meg fekete pont, amiért nem eszik?!?!
Biztos meg fogja enni, amit adnak. 1. mindent megeszik :) 2. innen hozatta az ovi is a kaját és szerette. Eleinte sztem nem fogok neki pakolni, majd egy hét után rákérdezek, mi a helyzet. Emlékszem, sokszor már hogy szédelegtem kisiskolás koromban, mikor ebédhez álltunk sorba. Pedig én is mindent megettem, mégis csontsovány voltam.
Fura, mert oviba tényleg semmit nem lehet otthonról vinni (amivel amúgy egyet is értek), most meg nehogy az legyen, hogy mindenki viszi otthonról a finomságokat csak az enyém nem. Vagy fordítva, hogy ő eszi a kekszet, a többiek meg a kincsári parizeres kenyeret. :) No de majd meglátjuk.
Nem finomságokat visznek, hanem szendvicset vagy rendes ételt.
Nálunk suliba sem vihetnek nasikát, gyümölcsöt kapnak minden nap, édesség csak akkor ha nagy dolgozatott írnak.
Nemtom, én mindenkit fölfele pontoztam.
Munkahelyemen hallom, hogy sokan védőgázas csomagolású croissant-t (Seven Days) meg Dörmi macit meg kakaós csigát pakolnak a gyereknek. Most fog elkezdődni az ovis rohangálás helyett az egy helyben (padban) ülős, mozgásszegényebb életmód. Nem mintha a parizeres zsömle maga lenne a dietetikusok álma, de legalább fölösleges cukorral nincs tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!