Mennyire gyakori hogy a 14 éves lányok nemi életet élnek?

válasza:Kollégista voltam.
14 évesen az osztàlyból 5-en éltek màr nemi életet.
Aztán 16 évesen a lányok jó része elvesztette a szüzessègèt.
De pl én csak 18 voltam.. nem éreztem késznek magam rá…
De volt olyan, aki 20 is elmúlt

válasza:

válasza:

válasza:13-as, miért axióma, hogy az elmúlt 15 évben csak egyre többen vesztik el hamarabb?
Én azt tapasztalom, a mai fiatalok sokkal rövidebb pórázon vannak, mint 20-30-40 évvel ezelőtt a szüleik. Okostelefonon nyomoz a szülő a gyereke tartózkodási helye után, meg folyton hívogatja, meg kísérgeti még egészen nagy iskolás korában is.
Azelőtt meg reggel elment a gyerek, délután hazajött, és ha akarta volna a szülő, akkor se tudta volna kideríteni, hogy merre járt és mit csinált. De valahogy nem is akarták, hanem az volt a lényeg, hogy épségben hazaért.
Tudtam...itt is elő jön a "telepi" cigány-prolizás.
Nos elmondom, hogy budai úrilányok is baxnak mint a gép, sok esetben apuci gazdag, menő, idősebb barátjával.
Pár éve volt egy kimutatás, mi szerint a terhesség valóban "csóróéknál" magasabb arányú, de a nemi bajok bizony a jobb módú, közép+ réteg lánykáinál, mert minek a gumi, hisz szedik a bogyót, az ügyvéd úr fia meg olyan igényes srác, biztos nem beteg alapon, nem használnak óvszert.

válasza:15
Én pont fordítva tapasztlom
Mi elég keményen voltunk fogva.
Most ha kimegyek az utcára a lànyok 14 èvesen olyanok, mint 16-7 évesen mi.
14 éves koromig engem nem engedtek segova ahol egyáltalàn esèlyem lett volna semmire.
Aztán lettem kollégista ( 1 évben lettünk 14 -15 évesek)
Ott is szigorú szabályok voltak, de aki akarta meg tudta oldani.
Engem 17 évesen engedtek el szombat esti buliba először..
Az ismerőseim többsègét is.
Most persze a pandémia miatt màs, de előtte lazán kis gimisek vagy egyéb középiskoládokkal találkoztam gyakran hètköznapi buliban is.. a hétvégén nem is emlegetve…

válasza:Az "én koromban" is az volt az általános, hogy a csajok 16-7 évesen már nem szüzek. Hogy ki mikor kezdte az változó és szintén úgy mondom ezt, hogy azóta eltelt 15 év.
Megjegyzem, szerintem ez ellen semmilyen szoros póráz nem véd. Én az őszinte kapcsolat kialakításban hiszek, ahol a gyerekem elmeri nekem mesélni, hogy szerelmes, hogy testi vágyai vannak, hogy le szeretne feküdni a barátjával stb. és őszintén tudunk arról beszélgetni, hogy ezt mégis mikor és miként tegye. Lehet én vagyok a gáz szülő, de ha a 14 éves (számomra még) kislányom odaállít elém, akkor amellett, hogy felvilágosítanám a biztonságos szexualitásról, biztosítanám arról, hogy bárhogy is dönt, én mellette leszek, akár teret is adunk ahhoz, hogy mindez védett körülmények között történhessen meg.
Nem vagyok naiv, én is voltam fiatal és tudom, hogyha tiltom és próbálom megakadályozni a dolgok megélésében, azzal csak bizonytalan talajra lököm. Ha vágyik rá, meg fogja tenni függetlenül attól, hogy én az anyjaként mit mondtam.
Szóval szerintem nem az a kérdés, hogy ciki-e 14 évesen szexuális életet élni, vagy legalábbis elkezdeni azt, sokkal nagyobb kérdés az, hogy milyen háttérrel teszik ezt a fiatalok.

válasza:

válasza:18-as, én is megkaptam már, hogy naiv szülő vagyok, mert azt gondolom, hogy a lányom 14 évesen még szűz. De azért azért én sem gondolnám, hogy a lányom odaáll elém, és közli velem, hogy testi vágyai vannak. Ez nem egy olyan dolog, amit a lány az anyjával beszél meg. Én 19 évesen veszítettem el, és ez sem volt extrém, sok barátnőm is kb. ekkor. De soha nem mondtam el anyámnak, hogy megkívántam egy fiút. Szerintem ez nem az ő dolga.
Természetesen a felvilágosítás megvolt, elmondtam a lányomnak, hogy hogy kell védekezni, milyen nemi bajokat kaphat le, hogy csak akkor feküdjön le a fiúval, ha úgy érzi, hogy a fiú szereti őt, és megbecsüli stb. stb. Innentől kezdve szerintem egyáltalán nem az én dolgom, hogy kivel és mikor. Remélem lesz annyi esze, hogy nem esik teherbe 15 évesen, de szerintem én megtettem, amit lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Gondolom ismeritek Erdélyi Mónikát és a lányát, Mollit. Régebben több olyan videót is felraktak, ahol többször is kihangsúlyozta Mónika, hogy pl most viszi haza Mollit, miután hazahozta Mollit ezt és ezt csinálnak, stb. Igaz, ekkor még "csak" 13 éves volt. Viszont már...
Nincs alsó korhatár, csak minimum 140 centinek kell lenni. Ha ez lenne a gyermeked vágya, megengednéd neki?
Nagyon akar egy vizslát. Azt mondta, hogy mindennap futtatná, sétáltatná. Nem tudom, hogy tényleg érdemes-e vagy idő utan nem foglalkozna vele?
A lanyom azt kerte karacsonyra, hogy itt aludjon a parja, akivel mar egy eve egyutt van. Nem tudom, hogy megis mit mondjak, azt mondtam alszok ra meg egyet. Ha megengednem, akkor is csak ugy, hogyha kulon szobaban alszanak. Nagyon nehez helyzetben erzem magam. Ti...
Nálunk a baráti körünkben szokás ezt csinálni, mindenki húz egy nevet és vesz neki max 4K értékben valamit. Na hát én nekem ötletem sincs, kevés a keret és nem is szeretnék sokat költeni, jelenleg nem állok úgy nem az hogy sajnálom. Szóval mit vegyek ennyiből egy 14...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!