Mennyire beteges ez?
Ó, ilyen velem is volt, ne aggódj :) Nekem 14-15 évesen volt egy sátánista/black metal korszakom, szegény anyut az őrületbe kergettem :D Emlékszem, én is mindent összeszedegettem a témáról, sőt, volt egy oldal, a scythe (ha jól emlékszem), ott volt egy "lélekvásár" opció, ahol el lehetett adni a lelked az ördögnek meghatározott időre, de ez nyilván csak poén volt. Csináltam mondjuk egy hülyeséget, amin anya nagyon kiakadt. Belekarcoltam az egyik kedvenc zenekarom logóját a csuklómba (ami egy fordított kereszt és három hatos volt). Jó nagy butaság volt, utólag én is fenéken billenteném magam, hogy milyen gyerekes voltam akkor. Szerencsére nem látszik már belőle semmi. Amúgy a sátánizmusnak is van több válfaja, nem mind káros, vagy gonosz. De én kinőttem ezt a részét a dolognak.
Azóta a wiccának és a folk metalnak élek ;D
Szóval ne aggódj ezen!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!