Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire beteges ez?

Mennyire beteges ez?

Figyelt kérdés
A napokban elkezdtem érdeklődni a sátánizmus iránt. Cikkeket,weboldalakat olvasgatok róla,eléggé beleástam magam a témába. Félreértés ne essék,nem vagyok sátánista,csupán érdekelni kezdett. Viszont kezdek egy kissé aggódni. Ugye ez nem káros,vagy rossz dolog? Nem leszek ettől rossz ember? Mit gondoltok,ez elítélendő? Vajon maradandó dolog lesz,vagy csak kíváncsiság? Kicsit viccesen fog hangzani talán,de félek,hogyha anyukám tudomást szerez erről,haragudni fog rám,esetleg csalódik bennem. Más kamaszlányt a divat meg a popsztárok érdekelnek,engem meg pont egy ilyen téma..Kérlek,normális válaszokat írjatok. Előre is köszönöm!
2014. máj. 5. 20:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ó, ilyen velem is volt, ne aggódj :) Nekem 14-15 évesen volt egy sátánista/black metal korszakom, szegény anyut az őrületbe kergettem :D Emlékszem, én is mindent összeszedegettem a témáról, sőt, volt egy oldal, a scythe (ha jól emlékszem), ott volt egy "lélekvásár" opció, ahol el lehetett adni a lelked az ördögnek meghatározott időre, de ez nyilván csak poén volt. Csináltam mondjuk egy hülyeséget, amin anya nagyon kiakadt. Belekarcoltam az egyik kedvenc zenekarom logóját a csuklómba (ami egy fordított kereszt és három hatos volt). Jó nagy butaság volt, utólag én is fenéken billenteném magam, hogy milyen gyerekes voltam akkor. Szerencsére nem látszik már belőle semmi. Amúgy a sátánizmusnak is van több válfaja, nem mind káros, vagy gonosz. De én kinőttem ezt a részét a dolognak.

Azóta a wiccának és a folk metalnak élek ;D

Szóval ne aggódj ezen!

23/N

2014. máj. 7. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs ebben semmi, csak kíváncsiság:) Én is átestem már a 'boszorkányos', 'szellemes', 'mágiás' korszakomon, sőt volt, hogy szinte csak az Investigation Discovery-t néztem (pl a boncolásokat). És nem hiszem, hogy ez különösebb kárt okozott bennem :))
2014. máj. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!