Egy srác ( aki tetszik) elhívott egy Instant nevű helyre. ( többi lenn) Adnátok tanácsot?
nekem régóta tetszik a srác, de félek hogy én neki nem.
Sose voltam még ilyen szórakozóhelyen és azt se tudom mit vegyek fel vagy valami.
Abba kérnék tanácsot hogyha tudjátok milyen hely ez akkor mondjátok el légyszi és hogy szerintetek mit vegyek fel. péntek este mennénk. Én 17/L vagyok, ő 19/F
én voltam ott egyszer, igaz, nem voltam józan, homályosak a részletek de nem volt rossz hely :))
farmer, kényelmes cipő, bulizós felső (ha jól emlékszem, nyitott része is van, kis kabátot vigyél.
Nyugodtan elmehetsz vele, de ne igyál többet a kelleténél, ne menj fel hozzá az első randin, és ha alkoholt vesztek sehova se rakd le a poharad!! ezt általánosságban értem az összes szórakozó helyre..annyi rém történet kering hogy belekevernek dolgokat a lányok italába, az a gyanúm egyszer nekem is belekevertek mert fejre álltam egyetlen koktéltól...szerencsére többen voltunk így nem lett baj belőle, de ha ketten mentek erre nagyon vigyázz.
Ez lenne az? Nézd meg a galériát, szerintem bármit felvehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!