Nektek hányig lesz holnap tanítás? Milyen órátok lesz?
KÉREM CSAK AZ ÌRJON AKINEK HOLNAP LESZ SULI
Nem tudom hànyig leszünk mert valaki azt mondja 1-ig, de olyat is hallotam hogy 11-ig.
Nekünk holnap:
1. Matek-dogàt ìrunk
2. Földrajz-dogàt ìrunk
3. Angol
4. Tesi- szerintem 20 perc el fog menni az óràbòl, mert 10 percet mindig szokott kèsni a tanàr. 10 percet beszèlgetni fogunk mert ofõ 2 napja nem volt suliba ès az osztàlyfõnöki óra is elmaradt
5. Irodalom
13/L. 7.osztàly
első 3 óra lesz megtartva. :P
13/f
11/l
Mindegyik óra meg lesz tartva.
Tesi/tánc-gyakoroljuk a lépéseket/12 perces futásra gyakorlunk
Töri-újat veszünk+beszélgetünk
Hittan-újat veszünk
Nyelvtan-újat veszünk
Infó-gyakoroljuk a bevonulást (túl hangosak vagyunk :D)+szabadfoglalkozás
Matek-feladatlap
MInden óra meg lesz tartva,de rövidítve,így 7.óra vége 11:50 kb.
Matek
Német
Fizika
Angol
Info
Biológia
Kémia
13/L, hatodik osztály.
8-tól 12-ig, azaz 4 óra.
pénteki órarend szerint.
1. természetismeret: vaktérképes feladatok
2. angol: gyakorolunk az év végi felmérőre
3. rajz: műtörizünk, meg rajzolunk valami szörnyen nehéz dolgot. (még nem tudjuk, hogy mi lesz, de általában nem egy fadarabot kell odavetni a lapra
4. nyelvtan: azaz irodalom, mert egy a tanár, és tuti, hogy olvasunk Welsi (bocsi, ha rosszul írtam) bárdokat, meg tanulmányozzuk, úgyhogy az irodalom felszerelést is vinni kell, mert különben mi vagyunk a rosszak.
ennyi.
mindenkinek sok erőt a holnapi naphoz, főleg neked, kérdező!:D
17/F vagyok 11.-es
és 7 rövidített óra lesz nekem, 12:30ig fog tartani, rajz, matek, dupla magyar, idegennyelv, biológia, osztályfőnöki lesznek
Négy óra meg lesz tartva, utána "Diákakadémia" lesz. Idén először. Pár diák, meg vendégelőadó tart 15-20 perces előadásokat mindenféléről. Én orosz lány lévén az orosz nyelvi alapokat mutatom be. :) Remélem azért eljönnek egy páran...
11.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!