Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, ha szégyenlem magam...

Normális, ha szégyenlem magam azért, mert nem éppen a legjobb körülmények között élünk?

Figyelt kérdés

Falun élünk,viszonylag átlagosan/átlag alatti módon.Van 2 macskám,1 kutyám. Van egy nem túl jó autónk,veteményes kertünk,udvarunk.A házunk elég kicsi,és öreg,de ettől függetlenül nem szakad ránk. Szerintem nem olyan mint egy putri,viszont vannak hiányosságok!A fürdőszobánk nagyon kicsi,konkrétan egy WC-ből,és egy zuhanyból áll.A konyhánk is elég rossz állapotba van.A szoba szép,tágas,"modern",viszont sajnos nem saját. :(

Pénzünk éppen,hogy jut mindenre. Közbe 1 vásárlás,vagy pizzázás,vagy programozás belefér! Nyaralni nem járunk(nem csak a pénz miatt),viszont nyaralás gyanánt el szoktunk menni egy jobb fürdőbe,illetve 2-3x megyünk Balcsira.Szóval szerintem azért nem élünk olyan nagyon rosszul,viszont jól sem! Én ezt néha nagyon szégyenlem,és nem merem még a barátnőimet sem elhívni hozzánk. Most elterveztem,hogy nem leszek ennyire hülye,elhívom a barátnőimet. Szerintetek kéne szégyenkeznem??

16/L

2016. jún. 22. 22:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Figyelj, a mi hàzunk nincs 10 èves se, nem is olyan kicsi, viszont azok akik laknak benne, magasról tesznek a higèniàra, ha rendet akarok mindennap, robotolhatok minz egy cselèd.

A lakók többnyire csalàdtagok, tàvoli rokonok, nem vèrszerinti rokonok.

Idehozzàk a hàziàllataikat, nem takarítanak utànok és kint mèg csak a füvet se nyírják le.

Èn meg mindent nem csinàlhatok meg.

Anyàm sajnos elhùzott, az öregem pedig egy trehàny senkihàzi, hogy finoman fogalmazzak soha sem takarít és vannak még gondok bõven, de az már annyira beteg, hogy inkàbb ide le se írom mèg nèha èn sem tudom feldolgozni.

Itt nàlunk az emberek ràadàsul külön èlnek, mindenki azt eszi amiz fõz magànak, ez így megy màr 17 èves korom óta. Èn soha nem mernèm ezt megmutatni a baràtnôimnek. Bizonyos dolgokról tudnak és van, amirõl nem.

Neked semmi szègyelni valód nincs!! Amiket leírtàl ez alapjàn nincs semmi gond. Hiszen együtt van a csalàd, nem trehàny rokonok ès idegenek közt laksz, az, hogy nem èltek olyan jól, az a legutolsó dolog szerintem, amit szègyelned kène.

Èn mióta az eszemet tudom az a vàgyam, hogy legyen egy szeretõ csalàdom, meg egy lakhelyem, ahol mindenki figyel a màsikra ès szeretik egymàst az emberek.

Szàmomra ez legfontosabb. Legyen neked is ez ès örülj, hogy viszonylag jól èlsz, mert màsoknak mèg csalàd se jut, nem hogy otthon.

2016. jún. 24. 00:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenki szégyelli valamilyen szinten, hogy nem milliomos. És igen, ha gáz a lakás én se hivnék oda senkit.
2016. jún. 26. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!