Ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,vidéken lakunk.Mivel itt nem sok szórakozási lehetőség van a kocsmai beszélgetések és a néhai bálokon kivűl,nagyrészt kocsmába szoktunk járni beszélgetni.Nagyon jól kijövök az idősebbekkel.Anya barátnőit nagyon szeretem pedig már közel 40évesek.Velük szoktam eljárni mindenfele és a barátnőmmel,aki 16 éves.Szóval,ha buliba megyünk mindig van velünk egy felnőtt minimum.És a kocsmai bulikat se úgy képzeljétek,hogy a sárgaföldig isszuk magunkat.Szerintetek ez gáz,hogy velük járunk el ?2016. jún. 24. 22:58
3/7 anonim válasza:
szerintem se gáz a legjobb barátnöm 12 ével idösebb nálam. Nem korfüggö.
5/7 anonim válasza:
Ha neked és neki(k) nem gáz, akkor mindegy ki mit mond.
6/7 hosszúhajú válasza:
szerintem se gáz.
jó fejek lehetnek anyukád barátnői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!