A férjem 3 napja itt hagyott mert elege van a családból,a 2 kis gyerekkel egy 6 hónapos és egy 3 éves kislánnyal.csak szeptembertől tudom intézni a gyerektartást.addig viszont sehogy nem tudom rá kötelezni hogy segitsen a 2 gyerek ellátásában?
29# Igen,ez sajnos nem. De még majdnem itt a férfit védik. :D Vicc.
Kérdező,nem nagyon válaszoltál senkinek.
29
Asszonytartás magyarországon is van. Indokolt esetben meg is ítélik. De az nem indokolt eset hogy cuncikának nem volt kedve dolgozni és inkább a pasikájával tartatta ki magát.
33
Ameddig nincs bírósági határozat mire fel fizetne? Amúgy attól anyuka gondja nem lesz megoldva mert annyit nem fognak megítélni hogy ő továbbra is élhesse a gondtalan kis életét munka nélkül.
36# Arra fel,hogy a két gyerek a saját génje,úgy mint az anyukának. Felelősségtudat. Ha egy apuka írná ki,hogy lelépett mellőle a nő és nem tudja mit csináljon,akkor persze menne itt a szájkarate,hogy milyen anyai ösztön ez már..milyen nők vannak,stb,stb. Jaaa,egy pasinál ez a norma,bocsi. :D Még jó,hogy én férfit választottam,felelősségtudattal.
Egyébként mivel a kérdező nem írt,simán előfordulhat olyan is,hogy igen vissza kell menjen,de mivel ott a 6 hónapos és 3 éves gyerek,akit ezek szerint egyedül kell intéznie,csak egy félállást tud bevállalni,az is lehet csak magánbölcsit hirtelen(tegyük fel rokon sincs),amiből meg mondjuk nem jönnek ki és igen is kellene hozzá édesapa segítsége. Jaaa,ez elképzelhetetlen :D Csak az,hogy körmös,szolit akar,meg kényelmes életet. Milyen kis előítéletes vagy.
37
És ha nem anyukánál helyezik el őket?
39
Szép történetet találtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!