Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak ha fél a kisfiam...

Mit csináljak ha fél a kisfiam a Mikulástól?

Figyelt kérdés

Ma egy bevásárlóközpontban találkoztunk egy Mikulással,kisfiam 3éves nagyon megijedt!Először örült majd elkezdett sírni!:( utána megbarátkozott vele de megvolt a bizonyos 3lépés távolság!

Most mit csináljak?pedig hétfőn szeretnénk vinni ismételten a Mikuláshoz!Ja és nem riogadtam hogy ha...nem jön neked a Télapó!Inkább verseket tanultunk,nézegettük a könyvekeben!

Nálatok is volt ilyen?

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 4. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy évben egyszer van Mikulás.Már találkoztak.Minek kell erőltetni??Lehet rá emlékezni megbeszélni,új verset tanulni.Nem kell hozzá a látvány.
2010. dec. 4. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:

5 éves a lányom, sose játszottunk mikulás realytit! Persze előfordult, hogy boltban látott járkálni reklámmikulást, de nem vágyott a közelébe, én meg nem vittem dierkt arra.

Persze nálunk is jár a mikulás, de sose találkozik vele valóságsan, csak várjuk, várjuk, elképzeljük...aztán reggelre ott a csomag. Sosincs hiányérzete, hogy nem kellett kényszeredetten verset szavalnia a vattaszakállas, farmergatyás "mikulsának", vagy az ölébe ülve fényképészkedni.

2010. dec. 4. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Félre értettétek nem eröltetem rá a fiamra a verseket meg a mondókákat!Sőt a Mikulást sem!!!MÁR AZ IS BAJ HA TANÍTOK ILYENEKET A GYEREKEMNEK???!!pff.......
2010. dec. 4. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és eszemben sem volt egy kis suttyó fiatal 'Télapónak' az ölébe ültetni a kisfiamat!
2010. dec. 4. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!