Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a dokink ír föl Rinathiolt,...

Ha a dokink ír föl Rinathiolt, de van itthon Sinupret az is jó, vagy inkább a Rinathiol?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:

A Rinatiol köptető, a Sinupret megint más.

Nem írtad, mi baja a gyereknek, torokgyula, hurutos köhögés, nehezen szakadó köhögés, száraz köhögés, stb...

2011. máj. 1. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:

A sinupret homeopátiás szer. Ha az orvos rhinatiolt írt fel, annak oka van (valószínűleg nem az az eset, amikor el lehet játszani a homeós cuccokkal is). Vedd meg a rhinatiolt.

patikus anyuka

2011. máj. 1. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a Sinupret is ugyan azt tudja, mint a Rinathiol, akkor én nem venném meg, beadnám a Sinupretet.

Velünk is előfordul, hogy felírt valamilyen köptetőt, de volt egy másik és azt adtam a gyereknek. A hatás megvolt!

2011. máj. 1. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

21:33

Bocsi, nem szóltam semmit!!!

2011. máj. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Tanácsot kérnék.4 éves lányom kb fél éve kezdett el köhögni, azóta rövidebb hosszabb időszakokra elmúlik, majd újra kezdődik. Dokinőnk azt mondja le...

Amúgy szárazon köhög, és nem egész nap, csak éjjel, reggel vagy hajnalban jön rá.de akkor aludni sem bir senki, beleértve az 5 hósomat is.már próbáltuk a stodalt, roubitussint, nem múlik tőle.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!