Normaflor-on kívül mit lehet adni két évesnek antibiotikum mellé?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyaltalan nem vagyok antibiotikum parti, de ha muszaj akkor muszaj. Viszont a gyerek dokija mindig valami antibiotikumot ir fel neki egyszeru megfazasra is. Eddig 2x adtam neki a 10 esetbol, de most tenyleg nem tudom kell-e vagy sem. Ahogy talalok jobb dokit, biztos...
3 éves lesz a fiam és vettem neki homeos lázcsillapítót, de 39-es láznál feladtam a golyócskázást, és adtam kúpot. De egy csomó szülőtől hallom hogy ugye nem adsz neki gyógyszert? hogy a fenébe ne adnék? Más hogy csinálja?
Fiam 19 hónapos péntek délután óta erős hasmenése van, 4 napja kapta az Augmentint. Szombat óta nem adom Neki. Mire kell figyelnem?
Mit tehetnék, hogy elkerüljük a gyógyszert? Múlt hónapban kapott egymás után 3 adag antibiotikumot, mire lement a gyulladás a mandulájáról, most megint hőemelkedése van, szerintem holnapra be is lázasodik. C vitamint adom neki most dupla adagot! 2 éves.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!