Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 hónapos kisbabámnak görcsök...

1 hónapos kisbabámnak görcsök ellen mit adhatok? Bevált tippeket várok

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Infacol, Espumisan csepp, édeskömény tea, Gripe Water (ha még kapni), Mecsek Baby tea.

Lányomnak egyik sem vált be, talán egy kicsit enyhített rajta az Infacol. Az édesköménytől még jobban fájt a hasa, a Gripe Watertől szintén. Többinek nem volt hatása.

Néha adtam neki kamillateát, attól picit megnyugodott a pocakja.

Nem segített a tornáztatás sem, csak az idő múlása, kinőtte ezt a görcsös korszakot.

Amúgy tud pukizni azért csak fáj naki? Vagy nem is tud pukizni?

2011. aug. 24. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
TUd:) de mégis görcsös. Hány hónapos korára nőtte ki?
2011. aug. 24. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
3.hónapra kinövik.
2011. aug. 24. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, sajnos nála tovább tartott, 6 hónaposan nőtte ki, pedig én is reménykedtem a 3 hónapban.
2011. aug. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

1 hónapos kisbabámnak hány csepp Bonnisánt adjak?

És hányszor? Esetleg valamilyen más tippetek görcs ellen?

Tippeket, ötleteket várok: elsős (szeptemberben másodikos) gyerekkel hogy gyakorolhatnánk játékosan az írást a szünetben?

Elég nyögvenyelősen megy az írás a mai napig, ha lecke van, kész kínszenvedés mindenkinek. Nem tudom, hogy érhetném el, hogy leüljön a szünetben hetente egyszer-kétszer, és gyakorolja az írást? Nem megy valami jól, és ha a szünetben elfelejti az írást, szeptemberben...

Hogy hozzam fel a játszóról? Adnátok tippeket?

2 éves kislányom nem akar sose feljönni. Naponta kétszer hisztivel jövünk fel (ebédelni, és este ). Már sok mindennel próbáltam csalogatni, de semmi nem használ.

Tippeket szeretnék reggelire valami jól bevált receptetek?

A vajas kenyér, felvágottat, és bundás kenyér már nem nyerő a lánykámnak. Tejbegrízt és a többi édes péksütit sem adhatom folyton neki. Így néha már csak egy pár falatot eszik reggelire oviba indulás előtt ami nem elég. Mivel bővíthetném a menüt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!