1 hónapos kisbabámnak görcsök ellen mit adhatok? Bevált tippeket várok

válasza:Infacol, Espumisan csepp, édeskömény tea, Gripe Water (ha még kapni), Mecsek Baby tea.
Lányomnak egyik sem vált be, talán egy kicsit enyhített rajta az Infacol. Az édesköménytől még jobban fájt a hasa, a Gripe Watertől szintén. Többinek nem volt hatása.
Néha adtam neki kamillateát, attól picit megnyugodott a pocakja.
Nem segített a tornáztatás sem, csak az idő múlása, kinőtte ezt a görcsös korszakot.
Amúgy tud pukizni azért csak fáj naki? Vagy nem is tud pukizni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És hányszor? Esetleg valamilyen más tippetek görcs ellen?
Elég nyögvenyelősen megy az írás a mai napig, ha lecke van, kész kínszenvedés mindenkinek. Nem tudom, hogy érhetném el, hogy leüljön a szünetben hetente egyszer-kétszer, és gyakorolja az írást? Nem megy valami jól, és ha a szünetben elfelejti az írást, szeptemberben...
2 éves kislányom nem akar sose feljönni. Naponta kétszer hisztivel jövünk fel (ebédelni, és este ). Már sok mindennel próbáltam csalogatni, de semmi nem használ.
2,5 éves kislányom van
A vajas kenyér, felvágottat, és bundás kenyér már nem nyerő a lánykámnak. Tejbegrízt és a többi édes péksütit sem adhatom folyton neki. Így néha már csak egy pár falatot eszik reggelire oviba indulás előtt ami nem elég. Mivel bővíthetném a menüt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!