Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most mit csináljak? Adjam...

Most mit csináljak? Adjam neki vissza a cumisüveget? Egyáltalán azért hisztis?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 éves, eddig cumisüvegből ivott egész nap kakaót.Üdítőt vagy vizet csak keveseket ivott pohárból.

Amikor ezt mondtam a dokinak, azt mondta hogy inkább igyon tejet meg kakaót, minthogy semmit.

Pénteken kilyukadt neki a cumisüvege, egy darabig sírt érte, aztán csak elfogatta a kulacsot.

A kulacsba viszont nem teszek tejet neki, egyrészt mert fém másrészt pedig szinte lehetetlen a csőrös kupakból a tejet kimosni.

Tegnap a délutáni alvásból úgy kelt hogy vigasztalhatatlanul hisztizett.Éjszaka is felkelt és nem lehetett lenyugtatni.Most reggel szintén.

A kakaót kérte, viszont pohárból a kakaót nem hajlandó meginni.Mint kiderült most reggel az apja éjszaka a kérésem ellenére tett neki kakaót a kulacsba (nem tudom hogy fogom elmosni, de ez nem is lényeg).

Nap közben egyáltalán nem keresi, sem a cumisüveget, sem a kakaót.Csak ébredésnél.

Attól félek ha most veszek másik üveget és ébredésnél azt adom neki, akkor napközben is fogja megint követelni.

Mit csináljak?

2012. jan. 3. 08:24
 1/5 anonim válasza:

vegyél egy másik cumisüveget

nem olyan bonyolult ez azért...

2012. jan. 3. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:

lányomat 14 hónapos korára szoktattam le cumisüvegröl gond nélkül

pohárból esetleg kubus üvegböl kap inni.

éjjel is nappal is.

3 éves gyermek nem kell cumisüveg jol csinálta az anyuka

2012. jan. 3. 08:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom hogy el kell menni cumisüveget venni.

Hanem az hogy akkor megint vissza fog rá szokni, és egész nap csak a kakaót fogja belőle inni.

Meg amúgy is az hogy 3 évesen cumisüvegezik.

2012. jan. 3. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:

2,5 éves a fiam és neki most vitte el a mikulás a cumisüveget, mert ő meg éjjel abból követelte a teát, napközben is rengeteg tejet/kakaót és én meguntam. Nem kell már neki a cumisüveg főleg nem éjjel a tea.

Nálunk is ez volt, mint nálad, hogy onnantól kezdve nem volt hajlandó kakaót inni, mert bögréből adtam.

Mi találtunk egy jó üveget, dm-ben is lehet kapni Waterr van ráírva és ízesített víz van benne, csöpögésgátlós fél literes üveg, azóta ebből issza ébredésnél a kakaót, meg lefekvésnél, de napközben pohárból a vizet szörpöt. Próbáld ki hátha.

És ha nagyon koszolódik, akkor tudod cserélni az üveget. Legalábbis én elmosom és nem érzem, hogy büdi lenne a szelepnél, jó forró vízzel szoktam sokáig áztatni és folyó víz alatt tartani.

2012. jan. 3. 09:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én most vettem a boltba ilyen nesteat aminek csőrös a kupakja.

Azt ha pár naponta cserélni kell az sem baj, a teát megiszom én belőle. :)

Remélem beválik.

2012. jan. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!