Most mit csináljak? Adjam neki vissza a cumisüveget? Egyáltalán azért hisztis?
Kisfiam 3 éves, eddig cumisüvegből ivott egész nap kakaót.Üdítőt vagy vizet csak keveseket ivott pohárból.
Amikor ezt mondtam a dokinak, azt mondta hogy inkább igyon tejet meg kakaót, minthogy semmit.
Pénteken kilyukadt neki a cumisüvege, egy darabig sírt érte, aztán csak elfogatta a kulacsot.
A kulacsba viszont nem teszek tejet neki, egyrészt mert fém másrészt pedig szinte lehetetlen a csőrös kupakból a tejet kimosni.
Tegnap a délutáni alvásból úgy kelt hogy vigasztalhatatlanul hisztizett.Éjszaka is felkelt és nem lehetett lenyugtatni.Most reggel szintén.
A kakaót kérte, viszont pohárból a kakaót nem hajlandó meginni.Mint kiderült most reggel az apja éjszaka a kérésem ellenére tett neki kakaót a kulacsba (nem tudom hogy fogom elmosni, de ez nem is lényeg).
Nap közben egyáltalán nem keresi, sem a cumisüveget, sem a kakaót.Csak ébredésnél.
Attól félek ha most veszek másik üveget és ébredésnél azt adom neki, akkor napközben is fogja megint követelni.
Mit csináljak?
vegyél egy másik cumisüveget
nem olyan bonyolult ez azért...
lányomat 14 hónapos korára szoktattam le cumisüvegröl gond nélkül
pohárból esetleg kubus üvegböl kap inni.
éjjel is nappal is.
3 éves gyermek nem kell cumisüveg jol csinálta az anyuka
Nem az a bajom hogy el kell menni cumisüveget venni.
Hanem az hogy akkor megint vissza fog rá szokni, és egész nap csak a kakaót fogja belőle inni.
Meg amúgy is az hogy 3 évesen cumisüvegezik.
2,5 éves a fiam és neki most vitte el a mikulás a cumisüveget, mert ő meg éjjel abból követelte a teát, napközben is rengeteg tejet/kakaót és én meguntam. Nem kell már neki a cumisüveg főleg nem éjjel a tea.
Nálunk is ez volt, mint nálad, hogy onnantól kezdve nem volt hajlandó kakaót inni, mert bögréből adtam.
Mi találtunk egy jó üveget, dm-ben is lehet kapni Waterr van ráírva és ízesített víz van benne, csöpögésgátlós fél literes üveg, azóta ebből issza ébredésnél a kakaót, meg lefekvésnél, de napközben pohárból a vizet szörpöt. Próbáld ki hátha.
És ha nagyon koszolódik, akkor tudod cserélni az üveget. Legalábbis én elmosom és nem érzem, hogy büdi lenne a szelepnél, jó forró vízzel szoktam sokáig áztatni és folyó víz alatt tartani.
Köszi!
Én most vettem a boltba ilyen nesteat aminek csőrös a kupakja.
Azt ha pár naponta cserélni kell az sem baj, a teát megiszom én belőle. :)
Remélem beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!