Futóbringa ügyben bajban vagyok?
Figyelt kérdés
már teljesen össze vagyok zavarodva, annyiféle van
lenne pár kérdésem:
- mi a jobb ha kifordul a kormány teljesen, vagy csak kicsit?
- minden fából készültnek csak kicsit fordul ki a kormánya? vagy van olyan is ami teljesen?
- fék kell vagy sem?
- súlya?
de bárminemű egyéb jótanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok! :)
köszönöm szépen!
2012. márc. 20. 22:33
1/5 anonim válasza:
A gyerek nem hülye. ebből indulj ki. Szerintem egy fontos dolog van hogy fék legyen rajta. Lehet lejtő bármi. tudom kicsi a gyerek meg van lába de szerintem fék nem árt. Az hogy a kormány mennyit fordul nem érdekes nagyon de attól hogy nagyon fordul nem fogja forgatni. Max elesik aztán megtanulja. Nekem nem volt ilyen anno csak rendes kis biciklim de soha nem volt vele gond hogy fordul a kormány. De nem baj ha tud normálisan kormányozni vele.
3/5 anonim válasza:
-fokozatmentesen lehessen állítani az ülést és a kormányt (a legtöbb fa nem ilyen)
-fék nem feltétlen fontos, főleg ha kétévesnek veszed, sőt ebben az esetben szerintem veszélyes is, mert nem valószínű h képes jól használni, a lábfék talán
-legyen könnyű (időnként én cipelem)
-nekünk átfordul a kormánya, szerintem így teljesen oké
5/5 anonim válasza:
nekünk fém van,fokozatmentesen állítható az ülése,a féket leszereltük,mert olyan bénán volt felszerelve hogy nem engedte rendesen fordulni a kormányt.és jobb is ha lábbal fékez.nem a legkönnyebb,de a kicsit babakocsival tolom,így a kosárrész némiképp elbírja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!